Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Toimintaa yli 1000 neliökilometrin kokoisella paratiisisaarella. Aseita, ajoneuvoja, laskuvarjohyppyjä ja kiipeilyköysiä!

Kuvan Xbox 360-peli kotelon ja ohjekirjan (sekä muiden oheispaperien) kanssa. Peli toimii myös niillä 360:aa uudemmilla konsoleilla (Xbox Series X ja kaikki Xbox One-konsolit paitsi Xbox One S All-Digital Edition), joissa on perinteinen optinen levyasema.
Haku paikan päältä tai toimitus Huutopakettina Matkahuollon tai Postin kautta. Maksu käteisellä noudettaessa tai PayPalilla/tilisiirrolla etukäteen.

Kotelon kunto: Yksittäisiä, pieniä pintajälkiä etiketin muovikalvossa. Itse kotelossa ei halkeamia tai kolhuja.
Levyn kunto: Priimakuntoinen.
Oheispapereiden (ohjekirjat ym.) kunto: Tuoterekisteröintikortti paikoin hieman mutkilla muttei varsinaisesti taittunut, muuten hyvä. Ei tietoa onko koodia käytetty tai onko muuten vielä voimassa. Ohjekirjassa pari-kolme yksittäistä pientä painaumajälkeä, muuten käytännössä täydellisessä kunnossa.

Postituskulut: 1 peli Postin kautta Huutopakettina 8,20€; 2 peliä samassa kuoressa 9,60 €. 1-2 peliä Matkahuollon kautta Huutopakettina 8,85 € (postituskuoren ja postituskulujen yhteissumma)

HUOM! IKÄRAJA K-18! (pelin ikäraja kansipaperien mukaan 15, mutta Suomessa pätevä ikäraja tarkistettu vastaavan valvontaelimen PEGIn sivuilta.)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
8,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 25.2.2024 14:08
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.