Kuvaus

Just My Luck

Elokuvan Kuinka hukata kundi 10 päivässä ohjaaja tarjoilee ?hauskan komedian täynnä kohtalonoikkuja? (KBWB-TV)! Lindsay Lohan säkenöi Manhattanin onnekkaimpana tyttönä nimeltä Ashley. Hän ei vain voi aavistaakaan, että tuuri on tekemässä hänelle tepposet. Eräissä juhlissa Ashley suutelee kävelevää katastrofia nimeltä Jake ja heidän tuurinsa vaihtuvat kuin taikaiskusta. Äkkiarvaamatta Ashley on toinen toistaan hulvattomamman onnettomuuden uhri, ja Jaken epäonni on vaihtunut maineeseen ja mammonaan. Ashleyn epätoivoinen ajojahti kadotetun onnensa perässä osoittautuu kuitenkin kohtalonoikuista onnekkaimmaksi!

Date Movie

Kaappaa kotiin sensuroimaton versio joka hoitaa hommat jo ensitreffeillä! Hillitöntä menoa, hulluja tilanteita, törkeyksiä ja loukkauksia pursuva päättömän hauska komedia on kahden Scary Movien (kuudesta) käsikirjoittajista kädenjälkeä.

Julia Jones (Alyson Hannigan, American Pie ?elokuvat) etsii rakkautta AIVAN vääristä elokuvista, kunnes hän retkahtaa unelmiensa mieheen! Mutta onnen tielle ilmestyvät kiero ex , piereskelevä katti ja tulevat sukulaiset ? ja uhkaavat hänen täydellisiä Hollywood-häitään!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 69 vrk 14 h 22 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

0,99 € Sulkeutuu 69 vrk 14 h 22 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.