Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tästä haluttu ja juuri huollettu 1 vuoden takuulla Zenithin pukukello seuraavalle keräilijälle!

Kellon kuoret on valmistettu ruostumattomasta teräksestä jossa on päällä kultaus. Kuoret on valmistanut kuoritehdas EPSA ja kuorta kutsuttiin nimellä Compressor 2. Kuori on ok kunnossa, ei ole painaumia eikä isompia naarmuja. Kultaus kulunut joistain kohdista (näkyy kuvissa) Kuorten lisäksi kellossa on alkuperäinen NSA Zenith ranneke, rannekkeessa myös hieman kulumaa. Takakannessa kaiverrus!

Kello taulu on upea punaisen värinen. Punaiset taulut olivat harvinaisempaa sorttia! Taulu ok kunnossa pääosin, klo 7-8 paikkeilla löytyy hieman sanomista! Kellon lasi on alkuperäinen ja täysin ehjä! HUOM kuvissa lasin sisäpuolella pölyä.

Kellossa on koneistona Zenithin liukulaakerivetopainolla varustettujen automaattikoneiden viimeinen inkarnaatio 2542PC (1964-69). Valmistusmäärissä tämä 2542PC oli Zenithin isoin automaattien sarja, sitä valmistettiin 225.000, joka taas on naurettavan pieni määrä sekin, jos vertaa vaikka Omegan tuotantomääriin. Koneisto on juuri tullut huollosta (Hannun kello) jossa siihen uusittiin roottorin akseli joka maksoi jo itsessään 120e (Nos osa valtuutetulta varaosa myyjältä), Tiivisteet josta päälyskuoren tiiviste valmistettiin käsityönä sillä ei ole saatavilla mistään sekä koneisto samalla putsattin ja öljyttiin jotta tämä upea kello saa jatkaa uraansa käytössä eikä joudu laatikon pohjille!

Kellon mukana tulee Nos Zenith laatikko, nämäkin ovat kivenalla nykyisin.

 

Tiedot:

Merkki: Zenith

Malli: "Kennedy"/ "Respirator"

Koneisto: Automaattinen, 25 kivinen, heilahdustaajuus 21.600 ja käyntivara 42h

Kaliiperi: 2542PC

Valmistettu: 1968

Halkaisija: 31,5mm

Lug to lug: 40mm

Paksuus:11mm

Jos kellosta tulee kysyttävää niin soita.

puh. 0442377731

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
600 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.12.2022 12:54
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.