Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Jyrki Valtanen: KESKUSTELUA SUHDETOIMINNASTA. Kansi: Outi Taskinen. 1969 Sininen Kirja Oy (kolmas painos). 154-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Keskustelua suhdetoiminnasta (1962, 3.p. 1969) -teos johdattaa lukijan havainnollisesti ja kansantajuisesti nykyaikaisen, dynaamisen suhdetoiminnan ajatteluun ja käytännön toteuttamiseen. Teos julkaistiin 1962 poistamaan sellaisen suhdetoiminnan esittelyn tarvetta, joka havaittiin ryhdyttäessä teollisuuden johdon suhdetoiminnan koulutukseen; se perustuu kirjoittajan johtamien neuvottelupäivien ja seminaarien aikana käsiteltyihin asioihin. Suhdetoiminnan merkitys elämän eri aloilla on viime vuosien kuluessa voimakkaasti lisääntynyt. Sitä osoittaa myös tämän kirjan ensimmäisen painoksen loppuminen. Uutta painosta (1968) suunniteltaessa muutettiin kirjan sisältöä vain täydentämällä ihmisten käyttäytymistä, motivaatiota ja johtamismenettelyn kehitystä selostavalla osalla lukua ”Suhdetoiminta ja ihmisten käsittely”.

Ekonomi Jyrki Valtanen tuli tunnetuksi suhdetoiminnan asiantuntijana sekä elinkeinoelämän että järjestö- ja kunnallistoimien piirissä. Toimiessaan Suomen Työnantajain Keskusliiton (STK) suhdetoiminta-asiamiehenä sekä kas kas Osakeyhtiön ja Kauppamainos Oy:n toimitusjohtajana hän perehtyi liikkeenjohdon, markkinoinnin ja suhdetoiminnan kysymyksiin. Valtanen piti STK:ssa ensimmäiset yritysmaailman edustajille suunnatut suhdetoiminnan kurssit. Alan tuntemusta hän täydensi myös ulkomaisin opinnoin mm. vuosina 1956–57 Yhdysvalloissa New York State School of Industrial and Labor Relations -koulussa Cornell Universityssä. Jyrki Valtanen on kirjoittanut teoksen Keskustelua suhdetoiminnasta (1962) ja toimittanut teoksen Suhdetoiminnan käsikirja (1963). STK:n suhdetoiminta-asiamiehenä 1961–68 toiminut Osmo A. Wiio on kiittänyt edeltäjänsä panosta sekä oman uransa että koko Suomen yhteisöviestinnän edistämisen kannalta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
tai
Sulkeutuu 96 vrk 2 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 96 vrk 2 h 53 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.