Kuvaus

k, Clare Mackintosh - Anna minun olla

Poliisin mukaan se oli itsemurha. Annan mukaan se oli murha. Molemmat ovat väärässä.

Vuosi sitten Caroline Johnson päätti elämänsä karulla tavalla ja heittäytyi jyrkänteeltä mereen, kuten miehensä vain seitsemän kuukautta aiemmin. Siitä asti heidän tyttärensä Anna on kamppaillut päästäkseen sinuiksi menetyksensä kanssa.

Äidin kuoleman vuosipäivänä Anna saa oudon, nimettömän kortin, jossa lukee: "Itsemurhako? Mieti vähän." Anna alkaa epäillä, että hänen vanhempansa murhattiin, ja päättää selvittää totuuden näiden elämästä ja kuolemasta. Joku on kuitenkin sitä mieltä, että tietyt asiat olisi parasta jättää rauhaan. Riskeeraako Anna oman ja pienen vauvansa tulevaisuuden, jos hän ei anna menneiden olla?

Yllättävien käänteiden taiturina tunnetun menestyskirjailijan kolmas romaani on vuoden 2018 odotetuin psykologinen trilleri.

?Tiivis, jännittävä ja koskettava Anna minun olla pitää jännityksessä aivan viimeiselle riville saakka. Kukaan ei kirjoita juonenkäännettä niin kuin Clare Mackintosh.? - Paula Hawkins

"Alituiseen yllättävä ja täynnä käänteitä." - Shari Lapena

"Mackintosh kirjoittaa jälleen vetävää jännitysviihdettä, joka aiheuttaa ahmimisreaktion. Toisin kuin monissa muissa nykytrillereissä, hänen romaaneissaan ei ole juuri väkivaltaa. Jännitys syntyy henkilöiden päänsisäisistä painiskeluista ja kysymyksistä: mitä oikeasti tapahtui ja kuka on tarinan roisto?" - Ilta-Sanomat

Let Me Lie / Clare Mackintosh
suomentanut Päivi Pouttu-Delière

Gummerus [2019], 4. painos
Tanska : Nørhaven, 2019
438 sivua ; 18 cm
ISBN 978-951-24-1364-5 nidottu

psykologinen jännityskirjallisuus
itsemurha vanhemmat epäily traumat selviytyminen uhkailu totuus menneisyys Iso-Britannia

Uudenveroinen pehmeäkantinen kirja. Ei merkintöjä tai taittuneita sivuja.

Painoa 240 grammaa, paksuutta noin 2,8 cm. Mahdollinen postitus halvimmillaan heikosti suojattuna pienessä Helposti-kuoressa

POSTIKULUT, NOUTO, YM.
Postitus enintään todellisten postikulujen suuruisena. Toimituskuluina on ilmoitettu kohteen halvin mahdollinen postitushinta, vaikka tämä ei ole esimerkiksi postikorttien kohdalla aina suositeltavin vaihtoehto joko olemattoman tai täysin puuttuvan suojauksen vuoksi.

Huutoja voi kerätä yhteen isommaksi kirje- / pakettilähetykseksi, jolloin postitus saattaa tulla halvemmaksi. Lisätietoja Postin hinnat-sivulla.
Ostaja maksaa huudon lisäksi mahdolliset postikulut etukäteen tililleni tai rahat käteen noudettaessa.

Yritän postittaa huudot mahdollisimman hyvin suojattuina parin kolmen (2-3) päivän kuluessa nähtyäni maksusuorituksen tililläni.
SENDING ABROAD / OVERSEAS
Sending abroad / overseas under current Finnish postal rates
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 34 vrk 6 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,35 € Sulkeutuu 34 vrk 6 h 21 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.