Kuvaus

k, Henry Miller - Hymy tikkaiden juurella

Hymy tikkaiden juurella on ihastuttava ja samalla liikuttava kertomus Auguste-nimisestä klovnista, joka haluaa lahjoittaa ihmisille katoamatonta iloa.

Se tutustuttaa meidät aivan erilaiseen Henry Milleriin, kuin se tuotanto, joka on tehnyt hänet niin erikoislaatuisella tavalla tunnetuksi ja aiheuttanut niin paljon kiistaa ja kohua hänen nimensä ympärillä. Klovni Augusten milloin alakuloisen, milloin hymyilevän naamion takaa häämöttävät Millerin omat taiteilijankasvot; miten läheltä, selviää hänen hyvin persoonallisesta jälkikirjoituksesta, jossa hän filosofoiden pohtii klovnintaiteilijan osaa.

Klovnina oloon ei tarvita vain lahjakkuutta vaan myös viisautta: tietoa inhimillisistä heikkouksista, illuusioita ja erikoislaatuisista taipumuksista. Mutta tieto yksin ei riitä – ihmisen täytyy kyetä hyväksymään epätäydellisyydet, ihmisluonteen heikot puolet ja ihmiskunnan epäoikeudenmukaisuudet, mädännäisyys ja paheellisuus ja kuitenkin oivaltaa, että kaikki toivo ei ole menetetty. Tämä oivallus kirvoitti hymyn suuren klovnin kasvoille – hymyn tikkaiden juurella.

The Smile at the Foot of the Ladder / Henry Miller

suomentanut ja esipuheen kirjoittanut A. K. M. Taipale
Karisto, Hämeenlinna 2000. 2. painos
90 sivua ; 19 cm
ISBN 951-23-4125-5 sidottu

klovnit sirkus elämänfilosofia ihmisyys ilo taiteilijaelämä toivo viisaus

Uudenveroinen kovakantinen kirja. Ei merkintöjä tai taittuneita sivuja. Ehjät ja erittäin siistit päällyspaperit

Painoa 145 grammaa. Mahdollinen postitus halvimmillaan hyvin suojattuna pienessä Helposti-kuoressa

POSTIKULUT, NOUTO, YM.
Postitus enintään todellisten postikulujen suuruisena. Toimituskuluina on ilmoitettu kohteen halvin mahdollinen postitushinta, vaikka tämä ei ole esimerkiksi postikorttien kohdalla aina suositeltavin vaihtoehto joko olemattoman tai täysin puuttuvan suojauksen vuoksi.

Huutoja voi kerätä yhteen isommaksi kirje- / pakettilähetykseksi, jolloin postitus saattaa tulla halvemmaksi. Lisätietoja Postin hinnat-sivulla.
Ostaja maksaa huudon lisäksi mahdolliset postikulut etukäteen tililleni tai rahat käteen noudettaessa.

Yritän postittaa huudot mahdollisimman hyvin suojattuina parin kolmen (2-3) päivän kuluessa nähtyäni maksusuorituksen tililläni.
SENDING ABROAD / OVERSEAS
Sending abroad / overseas under current Finnish postal rates
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 12 vrk 9 h 57 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,80 € Sulkeutuu 12 vrk 9 h 57 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.