Kuvaus

k, Ilmo Launis: Pyhä maa

Ilmo Launis: Pyhä maa
Pyhä maa värikuvina
1959. WSOY. Porvoo, sivuja 108

Sivut ovat todella paksu paperia.

Esipuheen viimeissä kappaleessa Launis toteaa seuraavaa: Sivujen otsikoinnissa on käytetty yksinomaan raamatun omaa sanomaa, ei aina hengellisessä merkityksessä, vaan ennen kaikkea aitouden takia.

Kirjan värivalokuvat on kiinnitetty (liimattu) kirjan sivuille aika erikoisella tavalla: ne ovat kiinni vain vasemmasta reunastaan siten, että oikeasta yläkulmasta saisi kuvat irti suhteellisen helposti itse kirjaa / kuvia vahingoittamatta. Sitä en tosin ole testannut, että saisiko kuvat irti vai ei.

Erittäin siisti ja hyväkuntoinen kovakantinen kirja. Sisäkannessa/-lehdellä on lahjamerkintä. Ei muita merkintöjä tai taittuneita sivuja.

Painoa 962 grammaa, koko 20 x 26,5 cm, paksuutta noin 2,2-2,3 cm. Mahdollinen postitus halvimmillaan kohtuuhyvin suojattuna XXS-pakettina. Smartpostilla saa huomattavasti paremman suojauksen (lähetyskuluihin 1,00 euroa lisää).

POSTIKULUT, NOUTO, YM.
Postitus enintään todellisten postikulujen suuruisena. Toimituskuluina on ilmoitettu kohteen halvin mahdollinen postitushinta, vaikka tämä ei ole esimerkiksi postikorttien kohdalla aina suositeltavin vaihtoehto joko olemattoman tai täysin puuttuvan suojauksen vuoksi.

Huutoja voi kerätä yhteen isommaksi kirje- / pakettilähetykseksi, jolloin postitus saattaa tulla halvemmaksi. Lisätietoja Postin hinnat-sivulla.
Ostaja maksaa huudon lisäksi mahdolliset postikulut etukäteen tililleni tai rahat käteen noudettaessa.

Yritän postittaa huudot mahdollisimman hyvin suojattuina parin kolmen (2-3) päivän kuluessa nähtyäni maksusuorituksen tililläni.
SENDING ABROAD / OVERSEAS
Sending abroad / overseas under current Finnish postal rates
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 12 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 52 vrk 12 h 45 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.