Kuvaus

k, Jan Guillou: Madame Terror

Madam Terror rakentuu huiman idean ympärille: Palestiinan laivaston. Aatteleppa ite: pakolaisleireillä majaileva, vihamielisen naapurin kontrolloima ja miehittämä tunnustamaton valtio hankkii maailman edistyksellisimmän ja kalleimman sukellusveneen laivastonsa ainoaksi alukseksi. Muitakin suuria ajatuksia Jan G vyöryttää esiin. Kuten itänaapurin Kurskin uppoamisen syyt ja seuraukset, aivan uskottavasti keksittynä. Varsinainen suuri teema lienee mielestäni kuitenkin sen osoittaminen, että sota käydään nykyisin tiedotusvälineitten eli median välityksellä ja varsinaiset sotatoimet on sivuseikka. Tärkeintä on miltä näyttää parhaaseen katseluaikaan, tapahtui toisaalla mitä tahansa.

Toki Guilloun rakentaa ehjän tarinan. Taustojen selvittely ja henkilökuvien rakentaminen vie aikansa, enkä ole aivan vakuuttunut etteikö vaikkapa Hamiltonin Amerikan vuosia olisi voinut kuitata vähemmälläkin. Monen sukupolven taustaselvitykset päähenkilöistä luovat toki uskottavuutta tai ainakin tietoisuuden taustan rakenteluun tehdystä työstä. Sekään ei jää epäselväksi kenen puolella Guilloun sydän on Lähi-Idän monimutkaisen konfliktin keskellä. Se ei minua haittaa, toisella puolellahan on kyllä isoja tukijoita yllinkyllin.

Ilkeä Jan G osaa olla tarvittaessa, hauskalla tavalla. USAn johtoryhmän palavereista syntyy kiehtova kuva. Varapresidentti jahtaa Osaman bin Ladenia ja osuu lopulta vain 78-vuotiaaseen asianajajaan, vanhaan kaveriinsa. Puolustus- tai sotaministeri hyökkäilee silmittömästi sinne tänne, oli syytä tai ei. Tiedustelupalveluhan kyllä muokkaa operaatioile motiivin, kunhan ehtii. Kaiken keskellä meidän Stubin märkä uni, Condi, yrittää pitää asioita jonniimmoisessa tolkussa. Ei enempää juonesta, rohkenen suositella muillekin kuin sukellusvenetekniikan kehityksestä kiinnostuneille.
-- lähde keskustelu.suomi24.fi

Jan Guillou : Madame Terror
2007. Bookwell, Juva. 1. painos
Sivumäärä: 447
Sidosasu: Sidottu kansipaperein
Kustantaja: Bazar

Uudenveroinen kovakantinen kirja. Ei merkintöjä tai taittuneita sivuja. Päällyspaperissa 4-5 cm pituinen repeämä takakannen puolella.

Painoa 561 grammaa. Mahdollinen postitus halvimmillaan hyvin suojattuna SmartPost-pakettina.

POSTIKULUT, NOUTO, YM.
Postitus enintään todellisten postikulujen suuruisena. Toimituskuluina on ilmoitettu kohteen halvin mahdollinen postitushinta, vaikka tämä ei ole esimerkiksi postikorttien kohdalla aina suositeltavin vaihtoehto joko olemattoman tai täysin puuttuvan suojauksen vuoksi.

Huutoja voi kerätä yhteen isommaksi kirje- / pakettilähetykseksi, jolloin postitus saattaa tulla halvemmaksi. Lisätietoja Postin hinnat-sivulla.
Ostaja maksaa huudon lisäksi mahdolliset postikulut etukäteen tililleni tai rahat käteen noudettaessa.

Yritän postittaa huudot mahdollisimman hyvin suojattuina parin kolmen (2-3) päivän kuluessa nähtyäni maksusuorituksen tililläni.
SENDING ABROAD / OVERSEAS
Sending abroad / overseas under current Finnish postal rates
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 37 vrk 23 h 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,60 € Sulkeutuu 37 vrk 23 h 13 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.