Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

k, Jerry Scott & Jim Borgman - Jere 8 - Teinin elämä ja teot

Sarjakuva teini-ajan ihanuudesta ja kurjuudesta jatkuu! Teiniaikaa muistellaan usein kaiholla, vaikka se oli raastavaa niin murrosikäiselle kuin hänen vanhemmilleen. Iho kukkii ja hiukset villiintyvät. Maailma on täynnä muutoksia ja uudenlaisia mahdollisuuksia. On tehtävä valintoja, jotka vaikuttavat koko loppuelämään. Silloin on syytä kutsua avuksi Jere kavereineen, joiden edesottamukset iskevät huumorilla suoraan teiniangstin nauruhermoon.

Tässä albumissa Jeren ja Saaran suhde alkaa osoittaa vakiintumisen merkkejä, mutta kipinät sinkoilevat herkästi. Kotonakin säkenöi, kun Jeren äiti ilmoittaa että aikuistuvan ihmisen olisi kyettävä siivoamaan omat jälkensä. Äidin siivouslakon seurauksena roskavuori saapuu teinin luo, mutta oppiiko Jere - tai äiti - sittenkään mitään tästä kaaoksesta. Se mikä on pojille luontevaa, on tytöille täysi sekasotku, ja päinvastoin, kuten kampauksensa kanssa kamppaileva Saara huomaa.

Jerry Scott ja Jim Borgman
suomentanut Anita Salmivuori
ISBN 952-5602-38-9 nidottu
48 sivua : kuvitettu ; 30 cm

Alkuteoksen kieli - englanti
Julkaisija Helsinki : Arktinen banaani 2006
Forssa : Auranen
Sarja - Jere - 8

Lähes uudenveroinen pehmeäkantinen sarjakuvakirja. Ei merkintöjä tai taittuneita sivuja. Kulmissa alkavaa pyöritymää, kansissa ohutta hiusjälkeä

Painoa noin 228 grammaa. Mahdollinen postitus halvimmillaan täysin suojaamatta alle 250 gramman kuoressa

Jos ostat molemmat Jere.albumit, niin ne mahtuvat lähes täysin suojaamatta isoon Helposti-kuoreen (kulut 5,55 euroa 05-2024).
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


3,50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 2.6.2024 20:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.