Kuvaus

k, Joanne Harris: Herrasmiehiä ja huijareita (1. painos)

St Oswaldsin rauhallisen poikakoulun latinanopettaja Roy Straitley vaistoaa koulun ilmapiirin muuttuneen. Eräs henkilökunnan jäsen ei ole voinut unohtaa, mitä koulussa sattui kolmetoista vuotta sitten. Hän on ujuttautunut kouluun kaivaakseen luurangot kaapista ja haluaa pahaa niin Straitleylle kuin koko koululle. Kostonhuumassaan hän ei kaihda mitään, ei edes murhaamista. Joanne Harris kuvaa taitavasti pienen maaseutukoulun suljettua yhteisöä, kunnianhimoa, vihaa ja rakkautta.

"Herkullinen musta komedia." - Daily Mail. Harrisin suosittujen kirjojen tunnusmerkkejä ovat kepeä kirjoitustyyli ja aistillinen elämän nautintojen kuvaus. Hänen läpimurtoteoksensa Pieni suklaapuoti on ollut menestys myös Lasse Hallströmin ohjaamana elokuvana. Suomentanut Satu Leveelahti

Gentlemen & Players / Joanne Harris
suomentanut Satu Leveelahti

Otava, Keuruu 2006, 1. painos
527, [1] sivua : 20 cm
ISBN 951-1-20621-4 sidottu

Roy Straitley, fiktiivinen hahmo
psykologinen jännityskirjallisuus

väärä henkilöllisyys - rikoskirjallisuus symboliikka shakki kosto salaisuudet menneisyys kuolema onnettomuudet itsemurha isät ystävät

Uudenveroinen kovakantinen kirja. Ei merkintöjä tai taittuneita sivuja. Päällyspaperit ovat lähes uudenveroiset.

Painoa 540 grammaa, paksuutta lähes 4 cm. Mahdollinen postitus halvimmillaan hyvin suojattuna Smartpost-pakettina, jolloin samaan pakettiin mahtuu paljon muutakin.

POSTIKULUT, NOUTO, YM.
Postitus enintään todellisten postikulujen suuruisena. Toimituskuluina on ilmoitettu kohteen halvin mahdollinen postitushinta, vaikka tämä ei ole esimerkiksi postikorttien kohdalla aina suositeltavin vaihtoehto joko olemattoman tai täysin puuttuvan suojauksen vuoksi.

Huutoja voi kerätä yhteen isommaksi kirje- / pakettilähetykseksi, jolloin postitus saattaa tulla halvemmaksi. Lisätietoja Postin hinnat-sivulla.
Ostaja maksaa huudon lisäksi mahdolliset postikulut etukäteen tililleni tai rahat käteen noudettaessa.

Yritän postittaa huudot mahdollisimman hyvin suojattuina parin kolmen (2-3) päivän kuluessa nähtyäni maksusuorituksen tililläni.
SENDING ABROAD / OVERSEAS
Sending abroad / overseas under current Finnish postal rates
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 85 vrk 5 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,50 € Sulkeutuu 85 vrk 5 h 12 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.