Kuvaus

k, Johanna Aydemir & al: Taito tehdä, ilo onnistua

Käsitöiden tekeminen on hauska, rentouttava, onnistumisen iloa tuottava ja vielä muodikaskin harrastus. Aloittaminen ei ole vaikeaa, kun saatavilla on selkeät ohjeet, joiden avulla jokainen voi toteuttaa käden taitojaan mitä erilaisimpien materiaalien parissa.

Kirjassa esitellään monia eri tekniikoita: tilkkutyöt, kirjonta, huovutus, koneompelu, kuivakukkatyöt, neulonta, virkkaus, koristelu- ja maalaustyöt, paperityöt, ryijy, posliininkoristelu? Ensin opetetaan tarvittava tekniikka selkein kuvin ja piirroksin, jonka jälkeen voit valita kirjan esimerkkimallin tai soveltaa oppimaasi oman mielikuvituksesi mukaan. Voit koristella kotia erilaisilla sisustusideoilla: vanhan ajan virkatut pitsiliinat ja kanavatyöt, modernit ryijyt ompelutekniikalla, piirongin uudistaminen sablonimaalauksin, uusi lampunvarjostin tai irtopäälliset - mahdollisuuksia kodin ilmeen uusimiseen on runsaasti.

Kaiken tasoiset käsityön harrastajat löytävät kirjasta itselleen sopivia töitä. Helpoimmat työt soveltuvat hyvin myös nuorille, joten kirjaa voi hyödyntää vaikka koulun käsityötunneilla. Edistyneetkin tekijät löytävät teoksesta varmasti jonkin uuden materiaalin tai työtavan, jota eivät ole vielä kokeilleet.

päätoimittaja: Johanna Aydemir
toimittaja: Hilkka Opas
graafinen sunnittelu: Marko von Konov
piirrokset: Sinikka Ustinov-Jones

WSOY, Bookwell, Porvoo, 2007
296 sivua : kuvitettu ; 26 cm
ISBN 978-951-0-33034-0 sidottu

Teoksen aineisto ilmestynyt Käden taidot -teossarjassa

käsityöohjeet käsityöt ompelu tilkkutyöt paperityöt neulonta kirjonta koristemaalaus posliininmaalaus huovutus solmeilu pajutyöt virkkaus askartelu leikkikalut kuivakukat tekstiilihuolto

Uudenveroinen kovakantinen kirja. Ei merkintöjä tai taittuneita sivuja. Kansissa hieman hiusjälkeä

Painoa 900 grammaa. Mahdollinen postitus halvimmillaan kohtuuhyvin / hyvin suojattuna XXS-pakettina

POSTIKULUT, NOUTO, YM.
Postitus enintään todellisten postikulujen suuruisena. Toimituskuluina on ilmoitettu kohteen halvin mahdollinen postitushinta, vaikka tämä ei ole esimerkiksi postikorttien kohdalla aina suositeltavin vaihtoehto joko olemattoman tai täysin puuttuvan suojauksen vuoksi.

Huutoja voi kerätä yhteen isommaksi kirje- / pakettilähetykseksi, jolloin postitus saattaa tulla halvemmaksi. Lisätietoja Postin hinnat-sivulla.
Ostaja maksaa huudon lisäksi mahdolliset postikulut etukäteen tililleni tai rahat käteen noudettaessa.

Yritän postittaa huudot mahdollisimman hyvin suojattuina parin kolmen (2-3) päivän kuluessa nähtyäni maksusuorituksen tililläni.
SENDING ABROAD / OVERSEAS
Sending abroad / overseas under current Finnish postal rates
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 2 vrk 4 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6,20 € Sulkeutuu 2 vrk 4 h 53 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.