Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

k, Ken Follett: Aavikkoleijona

Kairo kesällä 1942. Marsalkka Rommelin joukot lähestyvät kaupunkia vastustamattomasti. Erämaan kettu aavistaa käsittämättömän tarkasti brittiarmeijan jokaisen liikkeen. Miten hän saa käsiinsä vihollisen huippusalaiset suunnitelmat?

Miljoonakaupungin kujilla vakoojat käyvät keskeytyksettä armotonta sotaansa. Yksi heistä on Alex Wolff, säälimätön tappaja, pirullisen nerokas juonittelija. Hän on Rommelin salainen ase. Mitään keinoja kaihtamatta hän sieppaa brittiläisten tarkimmin varjellut suunnitelmat ja viestittää ne Rommelin päämajaan. Wolffilla on apureinaan hekumallinen napatanssijatar Sonja ja Kairon alamaailman pahimmat roistot, joiden veitsi välähtää hyvin pienestä rahasummasta. Mutta hänellä on myös uhkaan arvoisensa vastustaja, brittimajuri William Vandam. Wolffin ja Vandamin metsästyksestä kehittyy julma kissa ja hiiri - leikki, jota pelataan yhtä raivokkaasti Kairon slummissa kuin aavikon hiekalla. Se huipentuu vääjäämättömästi ratkaisevaan yhteenottoon, jossä häviäjän kohtalo ei ole epäselvä.

The Key to Rebecca

Ilmestyi ensi kerran suom. 1981 WSOY:n kustantamana.

Suuri suomalainen kirjakerho 1982
300 sivua : kuvitettu ; 22 cm
Otava, Keuruu, 1982
suomentanut Arto Häilä
ISBN 951-643-156-9 sidottu

Siisti ja hyväkuntoinen kovakantinen kirja, jonka selkämys on hieman vino. Kahdella peräkkäisellä sisälehdellä nimimerkintä. Ei muita merkintöjä tai taittuneita sivuja. Päällyspaperissa huomattavaa kuluneisuutta ja taittumaa

Painoa 422 grammaa. Mahdollinen postitus halvimmillaan heikosti suojattuna isossa Helposti-kuoressa

POSTIKULUT, NOUTO, YM.
Postitus enintään todellisten postikulujen suuruisena. Toimituskuluina on ilmoitettu kohteen halvin mahdollinen postitushinta, vaikka tämä ei ole esimerkiksi postikorttien kohdalla aina suositeltavin vaihtoehto joko olemattoman tai täysin puuttuvan suojauksen vuoksi.

Huutoja voi kerätä yhteen isommaksi kirje- / pakettilähetykseksi, jolloin postitus saattaa tulla halvemmaksi. Lisätietoja Postin hinnat-sivulla.
Ostaja maksaa huudon lisäksi mahdolliset postikulut etukäteen tililleni tai rahat käteen noudettaessa.

Yritän postittaa huudot mahdollisimman hyvin suojattuina parin kolmen (2-3) päivän kuluessa nähtyäni maksusuorituksen tililläni.
SENDING ABROAD / OVERSEAS
Sending abroad / overseas under current Finnish postal rates
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


1,08 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 2.6.2024 20:13
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.