Kuvaus

k, Lotta Lundberg: Klovnin kyyneleet (1. painos)

Coney Islandin huvipuisto, 1932. Sirkuskääpiöt Glauer ja Ka ovat kyllästyneet elämäänsä friikkeinä ja purjehtivat vanhalle mantereelle paremman tulevaisuuden toivossa.

Hitler-nimistä miestä palvovassa maassa ei kuitenkaan ole sijaa lapsenkokoisille aikuisille. Glauerin ja Kan kamppailu ihmisarvoisesta elämästä muuttuu kamppailuksi elämästä ja kuolemasta. SS:n kuolemanpartioita Berliinin kellariloukoissa piileksivä, Glauerin kokoon haalima kääpiöjoukko saa viime hetkellä kutsun Gröna Lundin huvipuistoon Tukholmaan.

Keskikesän vehreydessä Gröna Lund on kuin taivas maan päällä, taivas jota isännöi limonaatia tarjoileva leppoisa tivolinjohtaja. Kääpiöille on luvassa oma kaupunki, Lilliputia, sekä aivan oikea teatteriesitys.

Kun kääpiöiden teatteriesityksen ensi-ilta lähenee, varjot Gröna Lundissa alkavat pidentyä. Ei kai kukaan oikeasti kuvitellut, että kääpiöt olisivat tavallisia ihmisiä?



Klovnin kyyneleet häikäisee tarkalla ajankuvallaan, kauniilla kielellään ja unohtumattomalla tarinallaan. Lundberg luotaa oivaltavasti hyvän ja pahan rinnakkaiseloa meissä ihmisissä, koosta, rodusta ja aikakaudesta riippumatta.

Skynda, kom och se / Lotta Lundberg
suomentanut Leena Vallisaari

ISBN 978-951-20-7451-8 sidottu
Gummerus, Jyväskylä, 2008, 1. painos
505 sivua ; 22 cm

yhteiskunnalliset romaanit / psykologiset romaanit

erilaisuus kokemukset poikkeavuus ulkopuolisuus yksinäisyys yhteisöllisyys ihmisyys normit yksityisyys ihmissuhteet unelmat väkivalta fasismi tutkimus epämuodostumat 1930-luku kääpiöt sirkustaiteilijat tanssijat johtajat

huvipuistot: Luna Park, New York / Gröna Lund, Tukholma / Berliini

Uudenveroinen kovakantinen kirja. Ei merkintöjä tai taittuneita sivuja. Päällyspaperit siistit ja ehjät, tosin etukannen puolella oik. yläkulmassa on hintalapun jäännettä

Painoa 719 grammaa. Mahdollinen postitus halvimmillaan hyvin suojattuna Smartpost-pakettina, jolloin samaan pakettiin mahtuu paljon muutakin samoilla lähetyskuluilla.

POSTIKULUT, NOUTO, YM.
Postitus enintään todellisten postikulujen suuruisena. Toimituskuluina on ilmoitettu kohteen halvin mahdollinen postitushinta, vaikka tämä ei ole esimerkiksi postikorttien kohdalla aina suositeltavin vaihtoehto joko olemattoman tai täysin puuttuvan suojauksen vuoksi.

Huutoja voi kerätä yhteen isommaksi kirje- / pakettilähetykseksi, jolloin postitus saattaa tulla halvemmaksi. Lisätietoja Postin hinnat-sivulla.
Ostaja maksaa huudon lisäksi mahdolliset postikulut etukäteen tililleni tai rahat käteen noudettaessa.

Yritän postittaa huudot mahdollisimman hyvin suojattuina parin kolmen (2-3) päivän kuluessa nähtyäni maksusuorituksen tililläni.
SENDING ABROAD / OVERSEAS
Sending abroad / overseas under current Finnish postal rates
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 85 vrk 6 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,60 € Sulkeutuu 85 vrk 6 h 53 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.