Tuote on myyty käyttäjälle saneli1971 hintaan 4,24 €

Kuvaus

k, Louise Gray: Maailmanmusiikki

The No-Nonsense Guide to World Music / Louise Gray

Maailmanmusiikki-termillä viitataan yleensä ei-angloamerikkalaiseen populaarimusiikkiin. Se sisältää valtavan laajan ja monitahoisen kirjon erilaisia musiikkityylejä. Luise Grayn kirja kurkistaa maailmanmusiikki-termin taakse ja tutkii, mitä maailmanmusiikilla tarkoitetaan, miksi siitä ollaan nykyään niin kiinnostuneita, kuka sitä kuuntelee ja miksi.

Maailmanmusiikkioppaan luvut keskittyvät eri musiikkityyleihin kuten rembetikaan, fadoon, tranceen ja uuteen folk-musiikkiin. Niiden kautta Gray tutkii genrejä, jotka ovat syntyneet esimerkiksi marginalisoituneissa yhteisöissä ja konfliktialueilla. Tämä ainutlaatuinen opas kytkee musiikin politiikkaan ja yhteiskunnallisiin kysymyksiin. Kirjailija näyttää musiikin paitsi viihteen ja eskapismin lähteenä, myös voimakkaana välineenä, jolla on kyky yhdistää ihmisiä ja edistää yhteiskunnallista muutosta.

suomentanut Hannu Tervaharju
Into 2015
249 sivua ; 18 cm
paino: Riika : InPrint
ISBN 978-952-264-140-3 sidottu

kulttuuriantropologia. kansatiede. henkilöhistoria. elämäkerrat. muistelmat. matrikkelit. genealogia

maailmanmusiikki - perinnemusiikki - kansanmusiikki - hengellinen musiikki

fadot - blues - rebetika

Lähes uudenveroinen kovakantinen kirja (pokkarikokoa). Ei merkintöjä tai taittuneita sivuja, MUTTA koska noin kymmenkunta kirjan ensimmäistä sivua sekä päällyspaperi on kostunut alalaidastaan noin 1,0 - 1,5 cm korkeudelta ja sivut ovat tästä kohden hieman aalloilla - on kirja vain hyväkuntoinen - muutoin kirja olisi uudenveroinen. Haitta on lähinnä kosmeettinen. Päällyspaperi on ehjä ja siisti (niissä kosteusvaurio näkyy vain sisäpuolella).

Painoa 249 grammaa. Mahdollinen postitus halvimmillaan hyvin suojattuna pienessä Helposti-kuoressa

POSTIKULUT, NOUTO, YM.
Postitus enintään todellisten postikulujen suuruisena. Toimituskuluina on ilmoitettu kohteen halvin mahdollinen postitushinta, vaikka tämä ei ole esimerkiksi postikorttien kohdalla aina suositeltavin vaihtoehto joko olemattoman tai täysin puuttuvan suojauksen vuoksi.

Huutoja voi kerätä yhteen isommaksi kirje- / pakettilähetykseksi, jolloin postitus saattaa tulla halvemmaksi. Lisätietoja Postin hinnat-sivulla.
Ostaja maksaa huudon lisäksi mahdolliset postikulut etukäteen tililleni tai rahat käteen noudettaessa.

Yritän postittaa huudot mahdollisimman hyvin suojattuina parin kolmen (2-3) päivän kuluessa nähtyäni maksusuorituksen tililläni.
SENDING ABROAD / OVERSEAS
Sending abroad / overseas under current Finnish postal rates
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4,24 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 11.3.2024 10:53
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.