Kuvaus

k, Lucinda Riley - Myrskyn sisar : Allyn tarina

Lucinda Rileyn Seitsemän sisarta -sarjan toinen osa Kaksi naista, joiden kohtalot kietoutuvat erottamattomasti toisiinsa. Seitsemästä sisaresta kertovan kirjasarjan toinen osa paljastaa lisää adoptoitujen sisarten mysteeristä. Tarina kuljettaa mukanaan Norjaan, vuonojen ja metsien kauneuteen. Ally D?Aplièse on ammattilaispurjehtija ja juuri aloittamassa purjehduskisaa sekä rakastumassa korviaan myöten kilpa-aluksen kapteeniin, kun hän saa viestin isänsä kuolemasta. Ally matkustaa heti lapsuudenkotiinsa, jossa hänen viisi sisartaan jo odottavat häntä. Sisarussarjan isä, omalaatuinen miljonääri Papa Salt on adoptoinut kaikki tytöt vauvana, ja nyt jokainen tytöistä saa oman kirjeen, johon Papa Salt on sisällyttänyt vihjeen kunkin alkuperästä.

Allyn vihje vie hänet Norjaan. Vuonojen ja metsien maassa hän saa kuulla yli sata vuotta sitten eläneestä Anna Landvikista, joka lauloi Edward Griegin oopperan ensi-illassa. Pala palalta Annan ja Edwardin tarina hahmottuu Allylle, mutta samalla se saa hänet yhä enemmän miettimään, kuka Papa Salt oikeastaan oli ja miksi seitsemäs sisar on kadoksissa.

Lucinda Rileyn Myrskyn sisar jatkaa Seitsemän sisarta -teoksessa alkanutta kirjasarjaa. Jokaisessa kirjassa seurataan yhden sisaren tarinaa. Kolme ensimmäistä romaania voi lukea missä järjestyksessä tahansa, sillä ne kaikki alkavat samasta hetkestä.

The Storm Sister / Lucinda Riley
suomentanut Hilkka Pekkanen
ISBN 978-952-279-715-5 nidottu
Bazar [2019] (?)
721 sivua ; 18 cm

Seitsemän sisarta -sarjan 2. osa
Ensimmäinen kovakantinen painos ilmestyi vuonna 2018

psykologiset romaanit / psykologiska romaner
kehitysromaanit naiskirjallisuus jatkokertomukset romaanit kirjeromaanit
romaner följetonger kvinnolitteratur utvecklingsromaner brevromaner

Siisti ja hyväkuntoinen pehmeäkantinen kirja. Ei merkintöjä eikä taittuneita sivuja. Kansien ja muutaman alkusivun kulmissa pyöristymää. Selkämys on vino

Painoa 378 grammaa. Mahdollinen postitus halvimmillaan hyvin suojattuna Smartpost-pakettina, jolloin samaan pakettiin mahtuu paljon muutakin.

POSTIKULUT, NOUTO, YM.
Postitus enintään todellisten postikulujen suuruisena. Toimituskuluina on ilmoitettu kohteen halvin mahdollinen postitushinta, vaikka tämä ei ole esimerkiksi postikorttien kohdalla aina suositeltavin vaihtoehto joko olemattoman tai täysin puuttuvan suojauksen vuoksi.

Huutoja voi kerätä yhteen isommaksi kirje- / pakettilähetykseksi, jolloin postitus saattaa tulla halvemmaksi. Lisätietoja Postin hinnat-sivulla.
Ostaja maksaa huudon lisäksi mahdolliset postikulut etukäteen tililleni tai rahat käteen noudettaessa.

Yritän postittaa huudot mahdollisimman hyvin suojattuina parin kolmen (2-3) päivän kuluessa nähtyäni maksusuorituksen tililläni.
SENDING ABROAD / OVERSEAS
Sending abroad / overseas under current Finnish postal rates
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 17 vrk 6 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,64 € Sulkeutuu 17 vrk 6 h 49 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.