Kuvaus

k, Nathaniel Altman: Seksuaalisuus kämmenellä

Kätemme paljastavat paljon seksuaalisista tavoistamme, mieltymyksistämme ja taipumuksistamme. Sormet, kynnet, käden muoto ja viivat kertovat millaisia olemme ihmissuhteissa ? erityisesti kun kyseeseen tulee romantiikka, huomaavaisuus partneriamme kohtaan, kommunikointitapamme ja seksuaalinen kyvykkyytemme.

Seksuaalisuus kämmenellä selittää kuinka - tunnistat viisi erilaista rakastajatyyppiä - ymmärrät seksuaalista persoonallisuuttasi kämmenen avulla - tulkitset seksuaalisen energiasi - paljastat mikä sytyttää tai latistaa rakastajasi halun - opit kuinka homoseksuaalisuus, S/M, tirkistelynhalu ja muut seksuaaliset ominaisuudet voi ilmetä kädestä - löydät seksuaalisella ja tunnetasolla täydellisesti yhteensopivan partnerin.

Tässä viihdyttävässä ja hauskassa kirjassa on runsaasti valaisevia selityksiä ja kuvia, jotka auttavat sinua tulkitsemaan nämä asiat käden käänteessä! Sexual Palmistry -kirja ilmestyi ensimmäisen kerran Isossa-Britanniassa vuonna 1986. Kirjasta otettiin kaiken kaikkiaan yhdeksän englanninkielistä painosta ja se julkaistiin myös Italiassa, Saksassa, Tanskassa, Hollannissa, Espanjassa ja Unkarissa.

Kirjan uudistettu painos ilmestyi vuonna 2003. Kirjan kirjoittaja Nathaniel Altman on tulkinnut ja ennustanut kädestä vuodesta 1969 lähtien ja hän on tunnettu yhtenä parhaana kädestäennustajana USA:ssa. Hän on kirjoittanut yli 20 kirjaa, mm. bestsellerit The Palmistry Workbook ja The Little Giant Encyclopedia of Palmistry. Kirja aloittaa uuden "Aistit"-sarjan.

Sexual Palmistry / Nathaniel Altman
suomennos: Teija Keller
Sitruuna, kerava, 2005
254 sivua : kuvitettu : 21 cm
ISBN 952-99366-4-8
Sarja - Aistit

Mielen ja hengen filosofia
Henkisen elämän metafysiikka
kädet seksuaalisuus persoonallisuus - kädestä ennustaminen

Uudenveroinen pehmeäkantinen kirja. Ei merkintöjä tai taittuneita sivuja. Kansissa ohutta hiusjälkeä, takana ohut sorminkin tuntuva naarmu

Painoa 427 grammaa. Mahdollinen postitus halvimmillaan kohtuuhyvin suojattuna isossa Helposti-kuoressa

POSTIKULUT, NOUTO, YM.
Postitus enintään todellisten postikulujen suuruisena. Toimituskuluina on ilmoitettu kohteen halvin mahdollinen postitushinta, vaikka tämä ei ole esimerkiksi postikorttien kohdalla aina suositeltavin vaihtoehto joko olemattoman tai täysin puuttuvan suojauksen vuoksi.

Huutoja voi kerätä yhteen isommaksi kirje- / pakettilähetykseksi, jolloin postitus saattaa tulla halvemmaksi. Lisätietoja Postin hinnat-sivulla.
Ostaja maksaa huudon lisäksi mahdolliset postikulut etukäteen tililleni tai rahat käteen noudettaessa.

Yritän postittaa huudot mahdollisimman hyvin suojattuina parin kolmen (2-3) päivän kuluessa nähtyäni maksusuorituksen tililläni.
SENDING ABROAD / OVERSEAS
Sending abroad / overseas under current Finnish postal rates
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 48 vrk 2 h 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4,60 € Sulkeutuu 48 vrk 2 h 13 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.