Kuvaus

k, Neil Strauss (toim.): Mötley Crüe. The Dirt - Törkytehdas

The dirt / Neil Strauss (toim.)
suomentanut Sami Kärkkäinen

Kulttikirjaksi kohonnut eepos rock'n'rollin Babylonista, neljästä nuorukaisesta, jotka antoivat sanalle dekadenssi uuden merkityksen. Mötley Crüen hiuslakkahevarit tilittävät omaäänisesti uskomatonta elämäänsä, jossa kaikki rockkliseet venyivät äärimmilleen ja paiskautuivat lopulta vasten kertojien kasvoja. Mötley Crüen viskinhuuruinen ja kokapölyinen tarina sisältää aineksia niin ekstaattisimmista amerikkalaisista unelmista kuin synkimmistä tragedioistakin.

Tommy flirttaili yläluokan kanssa ja nai kaksi kansainvälistä seksisymbolia; Vince tappoi Hanoi Rocksin Razzlen ja menetti tyttärensä syövälle; Nikki otti yliannostuksen ja heräsi kuolleista seuraavana päivänä; Mick yritti hirttää veljensä ja sairastui tappavaan tautiin. Näissä lihaksi tulleissa urbaanilegendoissa ketään ei säästellä.

Osansa saavat niin Mike Monroe, Andy McCoy, Pamela Anderson, David Lee Roth, Heather Locklear, AC/DC, Aerosmith, Ozzy Osbourne, Guns N'Roses kuin Iron Maidenkin.

Mötley Crüe on myynyt yli 40 miljoonaa levyä, tehnyt kaksitoista maailmankiertuetta ja tatuoinut likaiset jälkensä kokonaisen MTV-sukupolven tajuntaan.

Törkytehdas

Helsinki : Like 2002
Keuruu : Otava, 2002, 2. painos
480 sivua, [16] kuvasivua : kuvitettu ; 22 cm
ISBN 952-471-015-3 sidottu

Kertojat: Tommy Lee ja muita

Selkäalanimeke: Maailman pahamaineisimman rockbändin tunnustukset

hard rock - heavy rock

yhtyeet rock henkilöhistoria muusikot Yhdysvallat

Erittäin siisti ja hyväkuntoinen kovakantinen kirja. Ei merkintöjä tai taittuneita sivuja. Päällyspaperin reunoilla on kulumaa

Painoa 645 grammaa. Mahdollinen postitus halvimmillaan hyvin suojattuna Smartpost-pakettina

POSTIKULUT, NOUTO, YM.
Postitus enintään todellisten postikulujen suuruisena. Toimituskuluina on ilmoitettu kohteen halvin mahdollinen postitushinta, vaikka tämä ei ole esimerkiksi postikorttien kohdalla aina suositeltavin vaihtoehto joko olemattoman tai täysin puuttuvan suojauksen vuoksi.

Huutoja voi kerätä yhteen isommaksi kirje- / pakettilähetykseksi, jolloin postitus saattaa tulla halvemmaksi. Lisätietoja Postin hinnat-sivulla.
Ostaja maksaa huudon lisäksi mahdolliset postikulut etukäteen tililleni tai rahat käteen noudettaessa.

Yritän postittaa huudot mahdollisimman hyvin suojattuina parin kolmen (2-3) päivän kuluessa nähtyäni maksusuorituksen tililläni.
SENDING ABROAD / OVERSEAS
Sending abroad / overseas under current Finnish postal rates
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 33 vrk 16 h 52 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

8,52 € Sulkeutuu 33 vrk 16 h 52 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.