Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

k, Olavi Noronen: Jännittäjän kirja

Jännittäjä kokee usein olonsa vaikeaksi ja epämiellyttäväksi toisten ihmisten seurassa. Hän saattaa olla ahdistunut viikkojakin etukäteen tietäessään joutuvansa tilanteeseen, jota pelkää. Päältä katsoen jännittäjää on vaikea tunnistaa. Hän voi olla yhtä hyvin nurkkaan vetäytyjä kuin tunnettu esiintyjä. Terapeutti Olavi Noronen on tavannut työssään lukemattomia erilaisista jännitysoireista kärsiviä. Havaintojensa perusteella hän on kirjoittanut kirjan, joka käsittelee monipuolisesti jännittämisen syitä ja olemusta. Kirjan punaisena lankana on rohkaiseva havainto: kuka tahansa jännittäjä voi vapautua ongelmastaan kokonaan.

"Ei ole ollut olemassa yhtään sellaista käytännönläheistä ja suoraan asiaan käyvää kirjaa, jossa selitettäisiin, mihin jännittäminen varsinaisesti perustuu ja miten siitä voi päästä eroon. Sen vuoksi olen iloinen, että Olavi Noronen on kerännyt voimansa ja tehnyt tämän kirjan. Näiden sanojen saattamana luovutan kirjan mielihyvin kaikkien jännittäjien käyttöön." - Martti PaloheimoWSOY, Juva, 1998 (uudistettu painos vuoden 1986 painoksesta)
179 s. : kuv. ; 22 cm
Julkaisija: Unio Mystica 1998
ISBN: 952-9586-57-4 (sid.)

mielenterveys. tunne-elämän häiriöt
jännittäminen ahdistus pelot psykoterapia psykologia

Uudenveroinen kovakantinen kirja. Ei merkintöjä tai taittuneita sivuja, etukannessa hintalappu.

Painoa 335 grammaa. Mahdollinen postitus halvimmillaan hyvin suojattuna isossa Helposti-kuoressa.

POSTIKULUT, NOUTO, YM.
Postitus enintään todellisten postikulujen suuruisena. Toimituskuluina on ilmoitettu kohteen halvin mahdollinen postitushinta, vaikka tämä ei ole esimerkiksi postikorttien kohdalla aina suositeltavin vaihtoehto joko olemattoman tai täysin puuttuvan suojauksen vuoksi.

Huutoja voi kerätä yhteen isommaksi kirje- / pakettilähetykseksi, jolloin postitus saattaa tulla halvemmaksi. Lisätietoja Postin hinnat-sivulla.
Ostaja maksaa huudon lisäksi mahdolliset postikulut etukäteen tililleni tai rahat käteen noudettaessa.

Yritän postittaa huudot mahdollisimman hyvin suojattuina parin kolmen (2-3) päivän kuluessa nähtyäni maksusuorituksen tililläni.
SENDING ABROAD / OVERSEAS
Sending abroad / overseas under current Finnish postal rates
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

8,40 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 16.8.2018 19:22
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.