Kuvaus

k, Sujata Massey: Rei Shimura ja morsiuskimono

Huimaa menoa etnodekkarin parissa, jossa on mukana huumorin lentoa ja romantiikkaa. Amerikkalaisjapanilainen Rei Shimura on saanut elämänsä kannattavimman keikan: yksi Washingtonin maineikkaimmista aasialaisen taiteen museoista on kutsunut hänet pystyttämään näyttelyn ja luennoimaan japanilaisista kimonoista. Kimonot pitää ensin kuljettaa Tokiosta näyttelypaikalle, joten matkaa taitetaan kotimaahan antiikkiaarteiden kera. Rei saapuu Washingtoniin kimonot kainalossa ja seuranaan joukko miehenkipeitä japanilaisia virkanaisia. Samana iltana Rein huomaan uskottu arvokas morsiuskimono varastetaan hänen hotellihuoneestaan, ja yksi japanilaisnaisista löydetään murhattuna - Rein passi somasti rinnallaan. Kaiken kukkuraksi Rei törmää entiseen poikaystäväänsä Hugh Glendinningiin ja hiipunut romanssi rupeaa kytemään uudelleen. Matka kotimaahan uhkaa jäädä Rein viimeiseksi reissuksi monella tapaa.

Gummerus / Loisto
2005 Viborg (Tanska), 2. painos. 445 sivua
suomennos Titta Leppämäki
ISBN: 9524594498, nidottu
Alkuperäinen titteli: The Bride's Kimono

suomenkielinen kertomakirjallisuus - pokkari - romanttiset kirjat

Lähes uudenveroinen pehmeäkantinen kirja. Sisälehdellä nimi- ja vuosilukumerkintä. Ei muita merkintöjä tai taittuneita sivuja. Alkupään sivuissa lievää pyöristymistä, samoin etukannen kulmissa.

Painoa 273 grammaa ja paksuutta melko tarkasti 3,0 cm.

Mahdollinen postitus halvimmillaan huutajan tietoisesti ottamalla riskillä, että Posti tulkitsee kirjeen paketiksi täysin suojaamatta pienessä Helposti-kuoressa, mutta mieluiten kuitenkin SmartPost -pakettina vaikkapa useamman kohteen kanssa ...

POSTIKULUT, NOUTO, YM.
Postitus enintään todellisten postikulujen suuruisena. Toimituskuluina on ilmoitettu kohteen halvin mahdollinen postitushinta, vaikka tämä ei ole esimerkiksi postikorttien kohdalla aina suositeltavin vaihtoehto joko olemattoman tai täysin puuttuvan suojauksen vuoksi.

Huutoja voi kerätä yhteen isommaksi kirje- / pakettilähetykseksi, jolloin postitus saattaa tulla halvemmaksi. Lisätietoja Postin hinnat-sivulla.
Ostaja maksaa huudon lisäksi mahdolliset postikulut etukäteen tililleni tai rahat käteen noudettaessa.

Yritän postittaa huudot mahdollisimman hyvin suojattuina parin kolmen (2-3) päivän kuluessa nähtyäni maksusuorituksen tililläni.
SENDING ABROAD / OVERSEAS
Sending abroad / overseas under current Finnish postal rates
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 60 vrk 11 h 50 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 60 vrk 11 h 50 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.