Kuvaus

k, Thomas H. Cook: Yön säännöt (1. painos)

Iäkäs perijätär kutsuu jännityskirjailija Paul Gravesin kartanoonsa ratkaisemaan viidenkymmenen vuoden takaista surmaa. Seitsemäntoistavuotias tyttö löydetiin silloin kuristettuna metsästä, eikä murhaaja joutunut koskaan vastuuseen teostaan. Kartanonrouva haluaa tehdä viimeisen palveluksen uhrin äidille, jotta tämä saisi tietää vastauksen arvoitukseen ennen kuolemaansa.

Graves joutuu tapausta selvitellessään vastakkain oman menneisyytensä kauhujen kanssa. Lapsuuden painajainen pitää Gravesia yhä pihdeissään: hänen oman sisarensa silmittömän raaka murha on sekin jäänyt selvittämättä.

Tämä psykologisen trillerin mestarin romaani osoittaa, että ihmismielen pimeä kuilu on pohjaton eikä ole tekoa, johon kauhu ei ihmistä ajaisi.

Kirjan arvosteluita

“Cook huijaa ja huiputtaa lukijansa, vie väärille rikoksen poluille. Eihän tässä näin pitänyt käydä on tämän hienon ja hienostuneen lukukokemuksen loppukommentti.”
– Jussi Virratvuori, Karjalainen

Cookin muista teoksista kirjoitettua:

“Kukaan ei luo henkilöistään niin eläviä kuin T. H. Cook. Lyyrinen teksti, raa’an rikoksen ratkeaminen ja yllättävä loppu tekevät tästä jälleen yhden voittajan modernin mestarin ensiluokkaisessa tuotannossa.”
– Larry Gandle, Mysterybooks Review

“Cook on viipyilevän jännityksen mestari.”
– Booklist




Instruments of Night / Thomas H. Cook
suom. Katja Kallio
ISBN 951-578-601-0 sidottu
Like 1998
Gummerus, Jyväskylä, 1998, 1. painos
333 sivua : 21 cm

psykologinen jännityskirjallisuus / rikoskirjallisuus: kidutus kirjailijat maatilat Riverwood mielikuvitus muistot lapsuus murha pahuus syyllisyys traumat

Siisti ja hyväkuntoinen kovakantinen kirja. Ei merkintöjä tai taittuneita sivuja. Takakannen päällyspaperi on kastunut ja ottanut väriä takakannesta; paperi on myös hieman rypistynyt ja aalloilla vas. alakulmastaan. Kirja 8 viim. lehteä on hieman kostunut alakulmastaan (tämäv tuntee helposti sormillaan, mutta sitä juurikaan havaitse katsomalla).

Painoa 415 grammaa. Mahdollinen postitus halvimmillaan kohtuuhyvin suojattuna isossa Helposti-kuoressa

POSTIKULUT, NOUTO, YM.
Postitus enintään todellisten postikulujen suuruisena. Toimituskuluina on ilmoitettu kohteen halvin mahdollinen postitushinta, vaikka tämä ei ole esimerkiksi postikorttien kohdalla aina suositeltavin vaihtoehto joko olemattoman tai täysin puuttuvan suojauksen vuoksi.

Huutoja voi kerätä yhteen isommaksi kirje- / pakettilähetykseksi, jolloin postitus saattaa tulla halvemmaksi. Lisätietoja Postin hinnat-sivulla.
Ostaja maksaa huudon lisäksi mahdolliset postikulut etukäteen tililleni tai rahat käteen noudettaessa.

Yritän postittaa huudot mahdollisimman hyvin suojattuina parin kolmen (2-3) päivän kuluessa nähtyäni maksusuorituksen tililläni.
SENDING ABROAD / OVERSEAS
Sending abroad / overseas under current Finnish postal rates
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 74 vrk 2 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,60 € Sulkeutuu 74 vrk 2 h 21 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.