Kuvaus

Kaksi Kaari Utrion historiallista romaania myydään hintaan 3  euroa per kirja + toimituskulut 7 euroa (= 10 euroa) TAI molemmat kirjat 5 euroa + toimitus 7 euroa (= 12 euroa) 1) Kaari Utrio: Paperiprinssi; 2) Kaari Utrio: Ruma kreivitär

  • HUOMIO: Samaan 7 euron pakettiin mahtuu muitakin saman myyjän kirjoja. Katso esim. historialliset romaanit - Haku - Huuto.net TAI romantiikka - Haku - Huuto.net)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Imoita myyjälle minkä/mitkä kirjat haluat ostaa. Maksa kirja/kirjat/lehdet ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kohteen kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja/lehteä, niin älä maksa yksittäisiä kohteita ennen kuin koko paketin sisältö on selvä ja myyjä on ilmoittanut yhteiset toimituskulut)

1) Kaari Utrio: Paperiprinssi

  • Amanita, 2016: pokkari 470 sivua
  • Hyvakuntoinen käytetty kirja. Ihan pientä kulumaa kannen reunoissa, muuten ok

Raajarikko merikapteeni ja tutkimusmatkailija Sebastian Ross palaa kotiseudulleen Suurkosken paperiruukille. Kotikartano ei houkuttele, eikä varsinkaan ruukki, josta Sebastian karkasi jo poikasena. Virkaheiton luutnantin tyttärelle Wilhelmine Falkenstenille Suurkosken ruukki tarkoittaa kotia. Wilhelmine, pitkä neiti, kohtaa ruukilla miehen ison ja rohjon kuin karhu, eikä mikään ole kuin ennen. Kun Wilhelmine menettää kaiken, hän joutuu Helsinkiin ylimyssukulaisten outoon taloon, vieraitten ihmisten määräiltäväksi. Kun kaikki sortuu, hänen täytyy joko sopeutua köyhäksi sukulaiseksi tai kapinoida.Kaari Utrion epookkiromaanissa lukija pääsee romantiikan ja huumorin myötä tutustumaan työhön, jonka tulokselle tämäkin kirja on painettu. Paperiprinssi on kunnianosoitus suomalaisen paperinteon uranuurtajille.

---

2) Kaari Utrio: Ruma kreivitär

  • Suuri Suomalainen Kirjakerho 2003; kovakantinen kirja kansipaperilla; 303 sivua, karttoja
  • Hyväkuntoinen käytetty kirja

hakusanat: autonomian aika 1800-luku Suomi Suomen historia historialliset romaanit rakkaus romantiikka ajankuvaukset  Helsinki historialliset  romaanit 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 17 vrk 3 h 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 17 vrk 3 h 13 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.