Kuvaus

Kaari Utrio: Perhekirje. Eurooppalaisen perheen historia

  • Tammi, 2. painos, 2001; kovakantinen kirja kuvakannella; Koko 21 x 27 cm; Sivumäärä 520; runsas kuvitus
  • Kannessa pintakulumaa; esinimiölehti poistettu kirjan alusta. Kirja alkaa siis tyhjällä sivulla ja sitten tulee heti nimiölehti. Muuten hyväkuntoinen kirja
  • HINTA: 2 euroa + toimituskulut pakettina 7 euroa = 9 euroa  (HUOMIO: Samaan pakettiin mahtuu halutessa vielä muitakin saman myyjän kohteita yhteisillä toimituskuluilla. Katso esim. kaari utrio - Haku - Huuto.net tai historia - Haku - Huuto.net)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja/kirjat/lehdet ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kohteen kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja/lehteä, niin älä maksa yksittäisiä kohteita ennen kuin koko paketin sisältö on selvä ja myyjä on ilmoittanut yhteiset toimituskulut)

PERHEKIRJA kertoo eurooppalaisen perheen tarinan kahden vuosituhannen ajalta antiikista nykypäivään.

PERHEKIRJA kertoo, miksi länsimainen perhe on yksiavioinen, miksi avioliittoon vaadittiin molempien osapuolien suostumus ja miksi pappi vihki puolisot.

PERHEKIRJA kertoo, miksi ikiaikainen järjestetty avioliitto väistyi rakkausavioliiton tieltä länsimaisessa kulttuurissa.

PERHEKIRJA kertoo, miksi vastasyntyneitä ei saa surmata, miksi imettäjiä käytettiin ja miksi lapsi mielellään annettiin kasvatiksi toisen perheeseen.

PERHEKIRJA kertoo ihmissuhteista, kasvatuksesta, tavoista, työstä, asumisesta, köyhyydestä, rikkaudesta ja rakkaudesta.

PERHEKIRJA kertoo koettelemuksista, kuolemasta, orpoudesta ja hylkäämisestä.

PERHEKIRJA kertoo elämän voimasta, sitkeydestä ja uskollisuudesta.

PERHEKIRJA on tarina perheestä, ja sen kautta tavallisen ihmisen koko elämästä.

PERHEKIRJAan ovat kirjoittaneet artikkeleita omilta erityisaloiltaan tutkijat Hanna Elomaa, Tiina Kinnunen, Marianne Liljeström ja Kirsi Tuohela. PERHEKIRJAn kuvituksen ovat laatineet Kai Linnila ja Kaari Utrio.

hakusanat: kulttuurihistoria historia perhe kautta aikojen perhe-elämää lapset keskiajalla 1800-luku   1700-luku kasvatus kasvatuksen historia avioliitto avioliiton historia luokkayhteiskunta köyhät ja rikkaat naisen asema keskiaika koulujen historia kätilöt viktoriaanit Euroopan historia ilotytöt synnytykset 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 71 vrk 22 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2 € Sulkeutuu 71 vrk 22 h 36 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.