Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

[W1215]

Kuvanmukakainen, OK iskussa oleva  nidottu ensipainos SUOMEN ARMEIJA / KENRAALI ym. diggareille [Ostettu taannoin KIRJASTON POISTOMYYNNISTÄ]

Kaarina Buure-Hägglund: Nainen KENRAALIKUNNASSA

Kaarina Buure-Hägglund nimitettiin vuonna 1995 puolustusvoimien asessoriksi eli pääjuristiksi. Miten nainen tuli hakeneeksi sotaväen korkeaan virkaan? Miten kenraalit ottivat tulokkaan vastaan? Millaista on olla ainoa nainen kenraalikunnassa? Buure-Hägglund tarkastelee sotaväkeä ja sotilaita naisen silmin. Vaikka upseerien täsmällisyys ja kohtelias käytös sekä sotaväen järjestys ja tekemisen meininki ihastuttavatkin, ei napakan asessorin ole aina helppo pysyä ruodussa. Hän huomaa pian, että lantilla on myös kääntöpuolensa. Silti hän nauttii työstään, sen vaativuudesta, haastavuudesta ja eksotiikasta - ja tempautuu täysillä mukaan uuteen miehiseen menoon! Kirjoittaja pohtii myös naisten asepalvelusta. Kuinka naiset pääsivät Suomessa armeijaan? Miten he ovat "miesten koulussa" pärjänneet?

1. painos

Oy Edita Ab - Helsinki 2001

VOITTOHUUTO ja PK. 1.75e ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.   

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. En ole ennustaja, enkä ole Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

2,95 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.12.2017 8:45

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.