Kuvaus

Alanimeke: Mitä jokaisen tulisi tietää työpaikkakiusaamisesta.

Käytännönläheinen, voimia ja taisteluhenkeä valava ja runsaasti tapauskertomuksia sisältävä teos esimiehille ja jokaiselle työpaikkakiusaamisesta kärsivälle.

Työpaikkakiusaaminen on työelämän suurimpia tuottavuushaasteita. Samalla kun työpaikat pyristelevät kovenevassa kilpailutilanteessa, ne ohittavat seiniensä sisällä aiheutetun pahoinvoinnin.

Kiusaajat kuriin on käytännönläheinen teos kaikille, jotka pyrkivät eroon työpahoinvoinnista ja sen kalliista seurauksista. Se sopii jokaiselle kiusaamisesta kärsivälle oppaaksi ja tueksi. Voimaa ja rohkeutta valava kirja valottaa kiusaajan ja kiusatun maailmaa, kollegojen ja esimiesten roolia kuviossa sekä selvittää, kehen ottaa yhteyttä ja käy läpi valitusprosessin vaiheita. Lukuisat esimerkit havainnollistavat tyypillisimpiä vastoinkäymisiä ja avaavat keinoja niistä selviytymiseen.

Henkisen väkivallan uuvuttamalle matka on raskas. Määrätietoisella toiminnalla sekä kiusattu että työnjohto voivat kuitenkin ottaa tilanteen hallintaan ja pysäyttää työpaikan tuholaiset. Epäoikeudenmukaisesta käytöksestä ei pidä pöyristyä vaan asettua rohkeasti vastaan.

1. p. 2009, WSOY, 182 s. Kovakantinen kirja kansineen on mielestäni uudenveroinen.

Postimaksut huutajalle

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

8 €
Sulkeutuu 62 vrk 2 h 32 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8 € Sulkeutuu 62 vrk 2 h 32 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.