Kuvaus

Jenny Nordberg: Kabulin tyttöjen salaisuus - Vaietun vastarinnan jäljillä Afganistanissa

  • WSOY, pokkari 2015; 363 sivua
  • Kannessa pientä kulumaa/taittumaa, muuten ok kuntoinen kirja
  • HINTA: 2 euroa + toimituskulut 4,50 euroa = 6,50 euroa
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Pulitzer-palkitun ruotsalaisen toimittajan kehuttu reportaasi pojiksi kasvatetuista afgaanitytöistä.

Afganistania hallitsevat miehet. Pojan syntymää juhlitaan, tytön syntymää saatetaan surra. Mutta vaihtoehtokin on: bacha posh -perinteessä tyttölapsi kasvatetaan poikana murrosikään saakka.

Kirjan mieleenpainuvaan henkilökaartiin kuuluvat Azita, naispoliitikko ja parlamentin jäsen, jonka on menestyksestään huolimatta pakko muuttaa neljäs tyttärensä Mehran-nimiseksi pojaksi; Zahra, villikko, joka kieltäytyy murrosiän jälkeen palaamasta naiseksi; Shukria, joka kahdenkymmenen miehenä eletyn vuoden jälkeen menee naimisiin ja synnyttää kolme lasta; Nader, joka ystävystyy poliisina toimivan Shahedin kanssa ja päättää jäädä pysyvästi mieheksi.Toimittaja Jenny Nordberg on ainutlaatuisella tavalla päässyt sisään Afganistanin yhteiskuntaan joka on yksi maailman suljetuimmista. Hänen johtopäätöksensä naisten keskeisestä roolista yhteiskunnassa viittaa paremman tulevaisuuden mahdollisuuteen ja herättää varovaisen toivon kipinän.

hakusanat: Afghanistan islam taliban naiset naisen asema politiikka yhteiskunta

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 38 vrk 6 h 24 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2 € Sulkeutuu 38 vrk 6 h 24 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.