Kuvaus

Käden taidot osa 3. Upea kirja kaikkien käden taitojen tekemiseksi. Weilin+Göös 2004. Tämä kirja on kolmas osa neljän kirjan sarjasta. Kirjan koko on 24 x 29 x 2,5 cm ja se painaa n. 1650 g. Neljän kirjan sarja yhtenä kauppana on myös myynnissä tällä sivustolla. KATSO.

Pääotsikot:  Tilkkutyöt,  Solmeilu,  Kirjonta,  Kuivakukkatyöt,  Kodin tekstiilien ompelu,  Lelut,  Koristelu- ja maalaustekniikat,  Neulonta,  Kankaan kuviointi ja värjäys,  Juhlakoristeet.

Pääotsikoiden alla on alaotsikoita:   Silkkimaalaus materiaalit ja työvälineet,  Solmintavärjäystekniikka,  Batiikki,  Paljon neuleita lasten ja aikuisten pipoja ja neulepuseroita, Mallineuleita runsaasti ja paljon neuleohjeita,  Sablonimaalaus lasille,  Lakkatyöt,  Teddykarhun tarina ja teko-ohjeet materiaalit ja työvälineet,  Irtopäälliset huonekaluihin,  Lampunvarjostimet,  Ovikranssit,  Luonnonmateriaalien kerääminen,  Revinnäistyöt,  Ristipisto- ja etupistokirjonta,  Käpyily,  Makramee ja frivoilitee,  Vanukirjonta,  Päällikeompelu.  Ja paljon muita ohjeita neuvoja ja ideoita käsillä telijän ihastukseksi.

Kirjan voi noutaa Espoon Leppävaarasta niin säästyy postimaksut.

Etukannen sisäpuolella on exlibris.        

Kirjan hinta on 12 e ja postimaksu 6.90 e.  

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 26 vrk 1 h 55 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12 € Sulkeutuu 26 vrk 1 h 55 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.