Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Satayksi sotamuistelmaa

Kadettikoulun XXIV kurssin oppilaat osallistuivat viime sotaamme pääasiassa reservivänrikkeinä, mutta olipa joku mukana tavallisena kiväärimiehenäkin. Voidakseen säilyttää runsaat sotamuistonsa tuleville kadettikursseille on nykyinen kurssi laatinut yli kaksisataa kertomusta käsittävän kokoelman, joista parhaimmat ja yleiseltä kannalta mielenkiintoisimmat päätettiin saattaa julkisuuteen. Näin syntyi teos »KORUTONTA KERTOMAA», jolla on toistasataa kirjoittajaa.

Kaikkien näiden muistelmien yhteisenä piirteenä on, että ne ikään kuin vastaavat kysymykseen : »Mikä oli sodassa kokemani voimakkain elämys?» Useimmat kirjoittajat saivat sen jännittävinä taistelukokemuksina, mutta kun joukosta jotkut joutuivat sodan aikana toimimaan myös koulutus- ym. tehtävissä, eivät nämä muistelmat rajoitu yksinomaan rintamaelämän ja tulilinjojen kuvaamiseen, vaan koskettelevat muitakin sodanaikaisia elämyksiä. Näin teos antaa hyvin monivivahteisen, mielenkiintoisen kuvan suuresta taistelustamme. Sillä on oma arvokas sijansa sotakirjojen joukossa. [TAKAKANSI]

 

Julkaissut Kadettioppilaskunta 1940. Pehmeäkantinen.

 

Jonkin verran kulumaa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.11.2017 0:34

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.