Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kadonnut Maailma (6DVD) sarja - The Lost World. Kyseessä on julkaisijaltaj/valmistajalta loppuunmyyty suomijulkaisu.

Kadonnut Maailma Box 1

Suuri seikkailu alkaa kun Billy matkustaa äitinsä kanssa Etelä-Amerikkaan etsimään kadonnutta isäänsä. Mukaan tulee myös professorin johtama retkikunta tutkimaan maanosan muinaisia ihmeitä, sen kadonneita kansoja, ja salaperäisiä raunioita. Perillä maanjäristys muuttaa tapahtumien kulkua ja Billy tapaa tuntemattomaan kansaan kuuluvan Minan. Yhdessä he kokevat jännittäviä seikkailuja.
Löytääkö retkikunta Ayra -kansan kielletyn kaupungin? Mitä tapahtuu pyhässä hautakammiossa? Mikä on Valon Valtikka? Kuuluuko viidakosta löytynyt lentokone Billyn isälle?

Sisältää jaksot: Kun maa tärisi, Vaaravyöhykkeellä, Mustaa taikaa, Kielletyn kaupungin avain, Ystäviä tarvitaan, Lentävä metallipeto, Valon valtikka

Kadonnut Maailma Box 2

Suuri seikkailu alkaa kun Billy matkustaa äitinsä kanssa Etelä-Amerikkaan etsimään kadonnutta isäänsä. Mukaan tulee myös professorin johtama retkikunta tutkimaan maanosan muinaisia ihmeitä, sen kadonneita kansoja, ja salaperäisiä raunioita. Perillä maanjäristys muuttaa tapahtumien kulkua, ja Billy tapaa tuntemattomaan kansaan kuuluvan Minan. Yhdessä he kokevat jännittäviä seikkailuja.
Näissä jaksoissa kaikki joutuvat kokoamaan voimansa yrittäessään torjua jättiläishirviö Roda-Rathin paluuta. Billy ja Mina löytävät labyrintin jonka sokkeloista ei löydy ulospääsyä...

Sisältää jaksot: Huari, Yhteisvoimaa, Äitiä etsitään, Voimapeliä, Suojelijan tähti, Oppipoika

Ääni: Suomi, ruotsi, englanti
Kotelon kansien kieli: Suomi
Alue: 2 (eurooppa)

 

KATSO MYÖS MUUT MYYNTIKOHTEENI 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

12,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 21.10.2018 9:59
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.