Kuvaus

KAIKKI RAKASTAVAT HESSUA JA HESSU HOPO - RAMPIN RÄMÄPÄÄ

KAKSI LASTENELOKUVAA

KAIKKI RAKASTAVAT HESSUA--

ELÄMÄ ON PELKKÄÄ NAURUA, KUN HASSU YSTÄVÄMME HESSU HOPO ESITTELEE PARHAAT PIIRROSELOKUVANSA!

HAUSKUUS ALKAA SIRKUKSESTA, KUN HESSUN JA ELEFANTIN KÄSITYS KYLPYPÄIVÄSTÄ EI MENE IHAN YKSIIN. LISÄÄ VILLIELÄIMIÄ ON LUVASSA TARINASSA HESSU JA LEIJONA.

HESSU JA VILPPU OPPIVAT YSTÄVYYDEN MERKITYKSESTÄ KALASTUSRETKELLÄÄN. MATKALAUKUN ARVOITUS SAA SINUT NAURAMAAN MAHA KIPPURASSA HESSUN YRITTÄESSÄ SELVIYTYÄ TAIKURIN MATKALAUKUSTA, JOKA ON TÄYNNÄ KANEJA, LINTUJA JA VILLIELÄIMIÄ. LISÄKSI HESSU JAKAA OPETUSTA LAJEISSA, JOTKA HÄN TAITAA ELOKUVISSA OPI UIMAAN, KALASTAMISEN TAITO JA HIIHTÄMISEN TAITO.

JOS HESSU ON SUOSIKKISI, TULET TAATUSTI NAUTTIMAAN JOKA HETKESTÄ ELOKUVASSA KAIKKI RAKASTAVAT HESSUA. NÄMÄ DISNEYN AJATTOMAT PIIRROSELOKUVAT TARJOAVAT ILOISEN TUOKION KOKO PERHEELLE!

EXTRA:

ONNENOSUMAT -PELI

VALMISTUSVUOSI 2004

KESTO 52MIN PUHUMME SUOMEA JA RUOTSIA

HESSU HOPO - RAMPIN RÄMÄPÄÄ--

NYT PÄÄSEEE HESSU POIKANSA MAXIN KANSSA HOOPOILEMAAN JA HASSUTTELEMAAN KOULUMAAILMAAN SIJOITTUVASSA PITKÄSSÄ ELOKUVASSA!

MAX ON ALOITTAMASSA UNELMIENSA KOULUVUOTTA COLLEGESSA, JOSSA OPISKELLAAN SEKÄ LUKUAINEITA ETTÄ URHEILUA. HÄN UNELMOI MYÖS VAPAUDESTA - VIIMEINKIN HÄN VOI SEISTÄ OMILLA JALOILLAAN ILMAN ISÄN JATKUVAA HUOLENPITOA! MUTTA KUN HESSU SAA POTKUT TÖISTÄ JA JOUTUU HANKKIMAAN ITSELLEEN KOULUTUKSEN, PÄÄTYY HÄN SAMAAN KOULUUN POIKANSA KANSSA. MUTTA MAXIN UNELMASTA TULEEKIN PAINAJAINEN, KUN ISÄ HOPO NOLAA POIKANSA 70-LUVUN TYYLISILLÄ VAATTEILLAAN JA DISKOTANSSILLA. EIKÄ TILANNE MUUTU YHTÄÄN PAREMMEKSI HESSUN KOETTAESSA ONNEAAN URHEILUN MAAILMASSA, KUTEN ESIMERKIKSI RULLALAUTAILUSSA...

HESSU HOPO - RAMPIN RÄMÄPÄÄ TARJOILEE MUKAANSATEMPAAVAN MUSIIKIN LISÄKSI ROPPAKAUPALLA HYKERRYTTÄVÄN HAUSKOJA JA KUTKUTTAVAN KIUSALLISIA TILANTEITA SEKÄ HESSULLE ETTÄ MAXILLE!

EXTRA:

TRIVIA

LUE MUKANA

VALMISTUSVUOSI 2000

KESTO 1H 16MIN PUHUMME SUOMEA JA RUOTSIA

YHTEISKESTO 2H 6MIN

MUOVEISSA

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

11 €
Sulkeutuu 106 vrk 4 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

11 € Sulkeutuu 106 vrk 4 h 49 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.