Kuvaus

Yksi kaikkien aikojen elokuvista. Jason Robards varasti shown Redfordin ja Hoffmannin nenujen edestä. Jos Yhdysvaltain historia kiinnostaa, tämä pitää nähdä. Nixonin ajoista on tehty monta leffaa, mutta tämä on jäänyt elämään loistavan rekonstruktion ja upeiden näyttelijöiden vuoksi.

Presidentin miehet (engl. All the President's Men) on Alan J. Pakulan ohjaama yhdysvaltalainen elokuva vuodelta 1976. Se pohjautuu Bob Woodwardin ja Carl Bernsteinin Watergate-skandaalia käsittelevään samannimiseen kirjaan. Pääosissa Woodwardina ja Bernsteinina näyttelivät Robert Redford ja Dustin Hoffman.

Elokuva oli ehdolla Oscar-palkinnon saajaksi kaikkiaan yhdeksässä eri kategoriassa. Palkinnon se sai parhaasta miessivuosasta (Jason Robards), sovitetusta käsikirjoituksesta, lavastuksesta ja äänityksestä.

Näyttelijät

 Dustin Hoffman … Carl Bernstein   Robert Redford … Bob Woodward   Jack Warden … Harry Rosenfeld   Martin Balsam … Howard Simons   Jason Robards … Ben Bradlee   Hal Holbrook … Syvä kurkku eli W. Mark Felt  Judy Hoback  … Meredith Baxter  Debbie Sloan  … Ned Beatty  Martin Dardis  … Stephen Collins  Hugh W. Sloan, Jr.  … Penny Fuller  Sally Aiken  … Robert Walden  Donald Segretti  … Frank Wills  omana itsenään  … F. Murray Abraham  Paul Leeper  … David Arkin 

 

Suomiversio

 

Ohjaaja Alan J. Pakula

Käsikirjoittaja William Goldman
Kirja: Bob Woodward, Carl Bernstein

Tuottaja Walter Coblenz

Säveltäjä David Shire

Kuvaaja Gordon Willis

Leikkaaja Robert L. Wolfe

Lavastajat George Jenkins, George Gaines

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

8 €
Sulkeutuu 73 vrk 9 h 11 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8 € Sulkeutuu 73 vrk 9 h 11 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.