Kuvaus

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ ISKUSSA oleva kovakantinen ensipainos OLAVI SYDÄNMAANLAKAN / NUORISO / JENGITYÖN diggareille. 

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SILLÄ LAITAN TÄNNE NYT VALTAVAN KASAN, ELÄMÄNKERTATEOKSIA, MUSIIKISTA, TEATTERISTA jne kertovia kirjoja, sekä myös NIMIKIRJOITUKSILLA VARUSTETTUJA TEOKSIA. Ja PK:lla 5,90e SAA TOISTAISEKSI TULEMAAN 10kg tavaraa :-)
 

Kaisa Raittila: OLAVI SYDÄNMAANLAKKA - Jengistä Aseman lapsiin ja Walkersiin

Kertomus Aseman Lapset Ry:n ja Walkers-yökahvilan historiasta ja niihin voimakkaasti vaikuttaneesta Olavi Sydänmaanlakasta.

Tämä on mies joka ei ymmärrä nuoria. Mies, jonka mielestä pepsodenthymyisen empatian sijaan syrjäytymässä olevat nuoret tarvitsevat aikuisia, jotka panevat margariinin jääkaappiin ja jättävät kengät eteiseen. Aikuisia, jotka uskaltavat seistä peileinä omaa kuvaansa etsiville lapsille.
  Olavi Sydänmaanlakka tietää ravistelleensa suomalasta nuorisotyötä luomalla vapaaehtoistyön kulttuurin, joka saa aikuiset viihtymään yhdessä ja tarvitsemaan toisiaan. Siinä on sosiaalista mallia myös heidän tielleen osuville nuorille.
   Aseman Lapset ry:n Walkers-yökahvilan historia alkoi kahdesta termoskannusta ja Helsingin puistoja kierrelleestä jeepistä. Nyt kahviloita on eri puolilla maata kaksikymmentäkuusi ja kohta ensimmäinen venäläistettu versio myös Pietarissa. Liike jatkuu. Kengät on kulkijan koti.

1. painos

Gummerus Kirjapaino Oy - Jyväskylä 2000

VOITTOHUUTO ja PK. 3,25e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3,95 €
tai
Sulkeutuu 30 vrk 5 h 50 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,95 € Sulkeutuu 30 vrk 5 h 50 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.