Kuvaus

Kaisu Heikkilän kukallinen punainen kietaisumekko. Olen ostanut mekon vuosia sitten täältä huutiksesta ja se oli tällöin käsittääkseni täysin käyttämätön. Itse olen käyttänyt mekkoa pari kertaa. Värit ja kangas siis hyvässä kunnossa.

Mekko oli alkujaan kokoa 34, mutta olen purkanut ja jatkanut vyötäröä, jotta siihen mahtui tällainen (pienirintainen ja kapeaharteinen)36/38-kokoinenkin ilman, että helma repsottaa liian auki kietaistessa. Asiasta kuvia ohessa. Tein alun perin kellomaisiin (vai sanotaanko noita perhoshihoiksi) hihoihin pienet vekit, jotta ne olisivat enemmän pussimaiset, mutta nämä ompeleet saa halutessaan helposti ratkottua pois. Mielestäni nämä hihat sopivat paremmin, kun taas alkuperäiset törröttivät häiritsevästi.

Mekko ei ole vuoritettu eikä siinä ole taskuja.

Kankaan printissä on valkoisia kohtia (joista olen ottanut lisäkuviakin) ympäri mekkoa, mutta ne kuuluvat printtiin tai siis eivät ole tulleet käytössä.

Mekko sopii noin 34-36-kokoisille. Ympärys kainaloiden alta noin 84cm. Ympärys vyötärön kohdalta noin 75cm. Olkasauman pituus noin 9,5cm. Pituus olkasauman keskikohdalta vyötärölle noin 34cm ja helmaan noin 107cm.

Tässä kuvia mekosta: Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ANNAN MEKON MUKAAN KAUPANPÄÄLLISENÄ toisen Kaisu Heikkilän mekon (koko c36) sekä H&M:n peplumpuseron (koko 36, mutta kaikki laput leikattu irti). Mekko on tyydyttävässä kunnossa, kuten kuvista näkyy. Puseroa olen käyttänyt kerran ja pessyt kerran. Molemmat mahtunevat kietaisumekon käyttäjälle.

 

Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

67 €
Sulkeutuu 111 vrk 10 h 3 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

67 € Sulkeutuu 111 vrk 10 h 3 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.