Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvien todella massiiviset METRIN korkuiset, viimeisen päälle laadukkaat kaiutinjalustat vaativaan käyttöön ja makuun kuten vain Atacama Audio ne osaa loppuun asti harkitusti valmistaa.

LOISTAVAT niin kotiteatterikäyttöä ajatellen kuin studioon nostamaan monitoroinnin sen ansaitsemalle tasolle!!

Kuvat ei valitettavasti vedä vertoja itse tuotteelle (kuvissa näyttävät mm. huomattavasti kapeammilta kuin oikeasti ovat). Näiden paino, jämeryys ja yleisestetiikka täytyy itse kokea.

Atacaman korkein ja järein malli!!! Hakkaa nk. "putkijalustamallit" ja ketjukodinkoneliikkeiden sekunda rimpulat 100-0 niin massallaan, laadullaan kuin viimeistelylläänkin!!!!

Tätä Special Edition -mallia ei ole ollut mistään saatavilla enää pieneen ikuisuuteen!! Ostettu uutena riistohintaisesta alan liikkeestä Helsingistä poskettomaan ylihintaan.

Olleet käytössä ainoastaan reilu 3kk, jonka jälkeen jääneet vaille käyttöä pienempään asuntoon muuton vuoksi. Säilytetty kotona optimioloissa siitä lähtien! Kellariinhan näin arvokkaita erikoistuotteita ei kukaan itseään kunnioittava varastoi.

Päällipanssareissa 4-ruuvipaikan kiinnitysoptio kaiuttimille sekä mm. pyöreä vatupassi-ilmaisin kiinni itse levyssä (3. kuva, joka tosin heijastaa hieman liikaa, jotta siitä saisi oikean kuvan).

Jalan mustan pohjapanssarilevyn (4. kuva) saa auki, ja jalan voi niin halutessaan täyttää koko korkeudelta esim. hiekkapusseilla entistäkin suurempaa lisämassaa tuomaan, kuten alan liikkeet varsin usein opastaa. HUOM! Mustassa pohjapanssarilevyssä myös ruuvioptiot (4 kpl) lattiapiikeille, jotka on saatavissa lisävarusteena alan liikkeistä. Itse en ole kokenut moisille mitään tarvetta näiden kanssa.

Massaa jalustoilla on sen verran perkeleesti, että näitä raahatessa käpy palaa lähes varmasti. Vaakaa ei taloudesta löydy, jotta asian voisi todentaa tarkemmin.

Mitat:

• Korkeus 100 cm
• Lattiajalan leveys (leveimmästä kohdasta) 25,5 cm
• Lattiajalan pituus 30,5 cm


Minkään valtakunnan pakon sanelemana saatikka kiireellä näistä en ole luopumassa. Päinvastoin, näinkin ikuiset ja arvonsa säilyttävät luksustuotteet pitää mielellään tallessa ja varalla jatkossakin, jos ostajaa ei sattuisikaan ilmaantumaan.

En tingi, eikä hinta tipu jatkossakaan. Lähtöhinnalla tulee takkiin jo ihan riittävästi.

Ainoastaan noudettuna.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
230 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.4.2024 12:22
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.