Kuvaus

KIRJA 1:

Kuvaus

Kauneimmat Kuivakukat ja Korit

Ingerlise Skjöldebrand

Upeasti kuvitettu ideakirja, jonka ohjeiden avulla opit kuivattamaan kukkia ja sommittelemaan niistä viehättäviä asetelmia, kransseja, köynnöksiä ja tauluja. Niittykukat ja koristeelliset heinät sopivat käytettäviksi yhtä hyvin kuin kaupasta ostettavat leikkokukat tai valmiit kuivakukat.

Pesoonallisen kuivakukka-astian saat maalatusta lastukorista. Kirja antaa yksityiskohtaisia ohjeita ja malleja myös lastukorien koristemaalaukseen. Niiden avulla arkisestakin korista tulee silmäähivelevän kaunis esine.

Karisto, 1993

Sivumäärä: 48

ISBN 951-23-3277-9

Kuivakukat, asetelmat, kranssit, köynnökset, taulut

KIRJA 2:

Suomalaisia kuivakukkia pihoilta ja pientareilta

Mattila, Tuulikki 

Kotoiset pellot, pientareet, joet, suot ja metsät ovat tulvillaan kaunista ja näyttävää kerättävää ja kuivattavaa, joista voi tehdä asetelmia ja koristeita eri tarkoituksiin. Ilmastomme ansiosta kuivakukista tulee kestäviä ja väreiltään heleitä – Euroopan parhaita!

Kirjassa kuljetaan luonnossa maaliskuulta joulukuuhun ja kerätään kukkia ja kasveja, kasvien hedelmystöjä, puiden ja pensaiden lehtiä, oksia kukkineen ja marjoineen kuivattaviksi.

Tavallisimman ilmakuivatuksen lisäksi kirja esittelee hiekka- ja glyserolivesikuivatuksen sekä kuivatuksen painon alla. Hellävaraisesti hiekkakuivattamalla tietyt kukkien värit säilyvät luonnollisina, ja näin esim. orvokeista tai kellokukista saa kauniita kimppuja maljakoihin.

Kirja antaa lisäksi neuvoja ja ohjeita niin säilytysongelmiin, asetelmien tekemisen tekniikoihin ja tarvikkeisiin kuin kuivakukkakoristeiden hoitoonkin.

WSOY, 1995

Sivumäärä: 103

ISBN: 951-0-20066-2

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9 €
Sulkeutuu 9 h 41 min 36 s
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9 € Sulkeutuu 9 h 41 min 36 s

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.