Kuvausimage hosted by ImageVenue.com
Gun Shy (2000)- Gunshy


Elävä legenda, huumepoliisi Charlie menettää teräshermonsa. Hän on kohdannut liian monta kertaa ladatun pistoolin piipun väärältä puolelta ja katsonut kuolemaa silmiin!

Nyt tämä hiuksia nostattavia traumoja kokenut kivikova agentti voi tehdä työtänsä vain ja ainoastaan kiusallisten lääkehoitojen, viehättävän sairaanhoitajan Judyn ja varsin kyseenalaisen ja epävakaan terapian tuella!! Hän päättää kuitenkin ottaa vielä yhden työtehtävän vastaan, toivoo sen olevan viimeinen ja selviävänsä siitä elävänä...

K - 15

Kesto: 98min

Ohjaaja: Eric Blakeney

Comedy | Crime | Romance


Liam Neeson ... Charles Charlie Mayeaux

Oliver Platt ... Fulvio Nesstra

José Zúñiga ... Fidel Vaillar

Michael DeLorenzo ... Estuvio Clavo

Andrew Lauer ... Jason Cane (as Andy Lauer)

Richard Schiff ... Elliott

Paul Ben-Victor ... Howard

Gregg Daniel ... Jonathan

Ben Weber ... Mark

Sandra Bullock ... Judy Tipp

Mary McCormack ... Gloria Minetti Nesstra

Michael Mantell ... Dr. Jeff Bleckner

Mitch Pileggi ... Dexter Helvenshaw
Louis Giambalvo ... Lonny Ward
Rick Peters ... Bennettimage hosted by ImageVenue.com
Kinsey - Let´s talk about sex (2004)


"Liam Neesonin ja Laura Linneyn tähdittämä elokuva seksitutkija Alfred Kinseystä, joka julkaisi 1940-luvulla hätkähdyttävän raportin amerikkalaisten seksitottumuksista. Elokuvassa perehdytään Kinseyn uraan Indianan yliopistossa, jossa hän teki tutkimuksia äkämäpistiäisillä, Kinseyn ja hänen ahdasmielisen isänsä suhteeseen sekä Kinseyn avioliittoon ja oman seksuaalisuutensa tutkimiseen. Kinseyn vaimon Claran osa toi Linneylle Oscar-ehdokkuuden parhaasta naissivuosasta."


Ohjaus:
Bill Condon

Pääosissa:
Liam Neeson, Laura Linney, Chris ODonnell, Peter Sarsgaard, Timothy Hutton, John Lithgow

Lets talk about sex

# 1: Kuinka monta kertaa päivässä harrastat itsetyydytystä?

Ihmisolentojen seksuaalisuus oli mysteeri useimmille amerikkalaisille 1940-luvulla kunnes muuan Alfred Kinsey päätti tehdä jotain asialle. Professori Kinseyn työryhmä haastatteli tuhansia miehiä ja naisia näiden seksuaalihistoriasta tutkimusaineistoa kootessaan; tuloksena oli kaksi hätkähdyttävää raporttia, jotka avasivat amerikkalaisten makuuhuoneiden ovet sepposen selälleen. Kinseyn ensimmäinen raportti myi 300 000 kappaletta yhdessä kuukaudessa, mutta paljastavat tiedot uhkasivat äidin ja omenapiirakan nimeen vannovan maailmanmahdin moraalia ja niin seksuaalivallankumouksen johtaja joutui itse puolustuskannalle niin ammatillisella kuin henkilökohtaisellakin rintamalla.

Maailmankuulusta seksitutkijasta tehty elokuva on herättänyt kohua aivan kuten hänen puoli vuosisataa aikaisemmin julkaisema tutkimuksensakin. Kinseyn vastainen ilmapiiri on vellonut vahvana yhä konservatiivisemmaksi muuttuvassa USA:ssa ja mielenosoitukset ovat
tervehtineet leffan ensi-iltoja. Oscar®-ehdokkuudenkin upealla urallaan saavuttanut LIAM NEESON (Schindlerin lista) esittää mielipiteet jakavaa päähenkilöä ja LAURA LINNEY(Menneisyyden ote) sai Oscar®-ehdokkuuden roolistaan Kinseyn voimakastahtoisena Clara-vaimona tässä ajatuksia herättävässä laatuelokuvassa!

http://www.nordiskfilm.fi/video/elokuvaesittely.php?id=1387

K - 15

Kesto. 1h 53min

 

 


Lisätty: 25.02.2009 11:08:36

 

 

Lisätty: 25.02.2009 11:09:06


glitter-graphics.com

Lisätty: 25.02.2009 11:09:44

 


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 106 vrk 19 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

12 € Sulkeutuu 106 vrk 19 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.