Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myyn seuraavat lasten animaatioelokuvat yhteishintaan:

-Muumit Rivieralla (1 h 14 min)

"Niiskuneiti on haikaillut pääsevänsä matkoille, niinpä Muumit, Niiskuneiti ja Pikku Myy päättävät lähteä seikkailulle merelle. Henkeäsalpaavan myrskyn jälkeen heidän veneensä päätyy Rivieralle, missä he majoittuvat Le Grandin kuninkaalliseen sviittiin. Muumipappa alkaa käyttää nimeä de Muumi ja pääsee piireihin.

Niiskuneiti on imarreltu kosmopoliitin playboyn liehittelystä. Pinnalliseen elämänmenoon ja glamouriin tuskastunut Muumimamma muuttaa mustasukkaisuuden kourissa kamppailevan Muumin kanssa asumaan perheen vanhan veneen alle. Ensimmäistä kertaa perheen yhtenäisyys on vaakalaudalla.

Muumit Rivieralla -elokuvan ohjaaja on Xavier Picard ja toinen ohjaaja Hanna Hemilä. Käsikirjoittajat ovat Leslie Stewart, Annina Enckell, Hanna Hemilä, Xavier Picard ja Beata Harju. Elokuvan tuottaa Hanna Hemilä/Handle Product"

-Muumi ja punainen pyrstötähti (1 h 15 min)

"Outo pöly peittää Muumilaakson, ja Piisamirotta ennustaa maailmanloppua. Mikä on tämä uhka avaruudesta? Muumipeikko, Nuuskamuikkunen ja Nipsu rakentavat Muumipapan avustuksella lautan ja lähtevät selvittämään asiaa Yksinäisille Vuorille. Ehkäpä tähtitornin viisaat professorit osaavat kertoa, mistä oikein on kyse. Tielle osuvat paitsi vanhat ystävät Niiskuneiti, Niisku ja Hemuli, mutta myös monet uudet, kummalliset otukset ja vaarat. Kesäinen lauttaretki muuttuu jännittäväksi ja meidätkin tempaistaan mukaan seikkailuun elokuvassa Muumi ja punainen pyrstötähti!"

Nämä suomeksi (ja myös ruotsiksi) puhutut elokuvat ovat sallittuja kaikenikäisille. Elokuvat ovat hyväkuntoisia, alkuperäisiä Suomesta ostettuja myyntielokuvia. Muumit Rivieralla on katsottu ainoastaan kerran, Punainen pyrstötähti on katsomaton, ja kotelossa on muovikelmu päällä.

Nouda Imatran Karhumäestä tai Lappeenrannan Rauhasta. Postituskin onnistuu kiinteillä 6 euron kuluilla, ja vain periaatteella rahat tilille, elokuvat postiin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 26.7.2018 23:46
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.