Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myyn seuraavat lasten animaatioelokuvat yhteishintaan:

-Muumi ja vaarallinen juhannus (1 h 16 min)

"Seesteisen kesäpäivän Muumilaaksossa keskeyttää tulivuorenpurkaus ja valtava tulva-aalto. Vesi nousee yhä korkeammalle, mutta aivan viime hetkellä Muumiperhe löytää turvapaikan kummallisesta talosta. Paljastuu, että kyseessä onkin teatterilava, ja teatteria rakastavan Emman koti. Jokseenkin vastahakoisesti Emma lupautuu auttamaan Muumiperhettä tuottamaan aivan ikioman näytelmän, jota Muumipappa alkaa käsikirjoittaa. Mutkia tulee matkaan kun Muumipeikko ja Niiskuneiti joutuvat vahingossa eroon muista."

-Muumi ja punainen pyrstötähti (1 h 15 min)

"Outo pöly peittää Muumilaakson, ja Piisamirotta ennustaa maailmanloppua. Mikä on tämä uhka avaruudesta? Muumipeikko, Nuuskamuikkunen ja Nipsu rakentavat Muumipapan avustuksella lautan ja lähtevät selvittämään asiaa Yksinäisille Vuorille. Ehkäpä tähtitornin viisaat professorit osaavat kertoa, mistä oikein on kyse. Tielle osuvat paitsi vanhat ystävät Niiskuneiti, Niisku ja Hemuli, mutta myös monet uudet, kummalliset otukset ja vaarat. Kesäinen lauttaretki muuttuu jännittäväksi ja meidätkin tempaistaan mukaan seikkailuun elokuvassa Muumi ja punainen pyrstötähti!"

Nämä suomeksi (ja myös ruotsiksi) puhutut elokuvat ovat sallittuja kaikenikäisille. Elokuvat ovat uusia ja katsomattomia, alkuperäisiä Suomesta ostettuja myyntielokuvia. Elokuvat ovat ohuessa, tilaasäästävässä pahvisessa pakkauskotelossa.

Nouda joko Vantaan Päiväkummusta tai Imatran Korvenkannasta. Postituskin onnistuu kiinteillä 3 euron kuluilla, ja vain periaatteella rahat tilille, elokuvat postiin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 23.7.2018 12:47
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.