Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään kaksi vanhaa entisöimätöntä nukkea. Molemmat nuket ovat luultavasti aika alkuperäisessä ja pesemättömässä vaatetuksessa. Molemmilla on joitakin reikiä vaatteissaan ja tahroja.

Oikealla pidempi (n. 44 cm) punatukkainen on Siuron nukketehtaan "paperinkeräysnukke" 1950-luvulta. Keräämällä jätepaperia 100 kg, sai osto-oikeuden esim. tällaiseen nukkeen. Nukke on muuten melko hyvässä kunnossa, mutta muutama naarmu etutukassa ja kuminauhat jonkin verran löystyneet. Istuu vielä kuitenkin napakasti. Nukella on siniset liikkumattomat silmät.

Vaalea lettipäinen on saksalainen Sonnebergin nukketehtaan kansallispukuinen tyttönukke, jonka pituus on n. 36 cm. Sonnebergin ja nuken tunnukset löytyvät niskasta (SP 3066). Nukkea on valmistettu vuodesta 1940 vuoteen 1949. Nukella on ripset ja avautuvat ja sulkeutuvat siniset silmät. Ylähampaita näkyy neljä. Kasvot säilyneet hyvin. Nukella on peruukki irti. Sitä ei ole yritetty liimata. Vaatteet ovat jonkin verran kuluneet erityisesti takaa ylhäältä ja jokunen reikä sekä hakaneulalla kiinnitetty. Myös tahroja mm. alusvatteissa. Nukke on valmistettu luultavasti paperimassasta.

Entisöijä saa näistä pienellä kunnostuksella hyvät, koska rungot ja kasvot siistikuntoiset.

Ostaja maksaa postikulut.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
47 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.4.2024 17:14
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.