Kuvaus

Olympus luetaan kamera maailman kärkisarjaan,  jotka ovat NIKON, CANON ja OLYMPUS.... Tässä on heidän malli Fe 110 joka sai mainetta sillä, että käyttää tavallisia paristoja AA kokoa, eli LR6, ei tarvi latailla ja missä on kauppoja, siellä on uutta sähköä kameraan.

5 milj pixeliä riittää kaikkeen normaali kuvaukseen, 12 miljoona ja ylöspäin on tarve, jos tehdään isoja julisteita jne. ei muuten ole tarvetta isoon pixel määrään, kuvan lataaminen PC ruudulla kestää vaan turhan kauan.... 

Mutta jos on vaikka 12 miljoonaa pixeliä, niin eikö kuvan terävyys ole parempi,kuin 5 milj. pixeliä? Kyllä, mutta kuvan terävyys menee harakoille, sillä ihmissilmä ei eroa eroita.... normaaleissa kuvakoossa. Vain jos kuvaa suurennetaan juliste kokoon, on iso pixel määrä eduksi. 

Käytetty, hyvä ja toimii....uusi olisi kallis.

CA22SP002 Kamera Olympus käytetty,

Kameralla voi kuvata mitä haluaa....uudehko EU- laki kieltää kuitenkin ns. hameen alta kuvaukset ja siitä seuraa isot rapsut. Myös sala kuvaukset huoneessa ovat vastoin lakia, vuokranantaja voi joutua linnaan, jos syyllistyy moiseen... Tarkasta aina itse Keski-Euroopassa  yöpymispaikkaa etsiessäsi , yksityiset tarjoavat  maantien varrella omia tilojaan, yhtä huonetta tms.  yöpymiselle....tarkasta, ettei 4mm kameran/ videon silmää ole piiloitettu mihinkään ja jos on, peitä se. Ei ole hauskaa joutua tietämättään pienen kyläyhteisön   kotivideoiden  " suosikki tähdeksi" ja ilman palkkaa! 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 66 vrk 4 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

13,50 € Sulkeutuu 66 vrk 4 h 21 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.