Kuvaus

Tuotteen KAMERA TP-LINK Tapo C100 kuvaus


KAMERA TP-LINK Tapo C100

TP-Link Tapo C100 on IP-turvakamera, joka tarjoaa luotettavan ja helppokäyttöisen ratkaisun kotisi sisätilojen valvontaan. Sen monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä välttämättömän lisäyksen kotisi turvajärjestelmään. Tässä muutamia syitä, miksi sinun tulisi harkita TP-Link Tapo C100:n hankkimista:

Tukee sisäistä sijoitusta

TP-Link Tapo C100 on suunniteltu erityisesti sisätiloihin, joten voit sijoittaa sen mihin tahansa kotisi huoneeseen. Se on täydellinen ratkaisu esimerkiksi olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai lastenhuoneeseen.

Langaton yhteysteknologia

TP-Link Tapo C100 käyttää langatonta yhteysteknologiaa, mikä tekee sen asentamisesta ja käyttämisestä vaivatonta. Voit helposti yhdistää kameran kotiverkkoosi ja valvoa tiloja kätevästi älypuhelimella tai tietokoneella mistä tahansa.

Laaja näkökenttä

Kameran 105° näkökenttä takaa, että se kattaa suuren alueen yhdellä asennuksella. Näin voit varmistaa, että tärkeät alueet ovat valvottuja ja saat tarkan kuvan tapahtumista.

Korkealaatuinen kuvanlaatu

TP-Link Tapo C100:n optinen sensori ja kiinteä polttoväli takaavat terävän ja selkeän kuvan. Voit luottaa siihen, että näet kaiken tarkasti ja yksityiskohtaisesti.

TP-Link Tapo C100 on valkoinen, tyylikäs ja kompakti kuutio, joka sopii saumattomasti osaksi kotisi sisustusta. Sen LED-merkkivalot antavat selkeän signaalin kameran toiminnasta, jotta tiedät aina

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 64 vrk 15 h 1 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.