Kuvaus

Pohjois-Lontoossa kasvanut Isma joutui ottamaan vastuun kahdesta nuoresta sisaruksestaan perheen äidin kuoltua. Nyt hän toteuttaa viimein unelmaansa ja lähtee tekemään väitöskirjaa Amerikkaan. Hän ei silti voi lakata huolehtimasta omapäisestä sisarestaan Aneekasta eikä tämän kaksoisveljestä Parvaizista, joka on kadonnut kulkiessaan itselleen miltei tuntemattomaksi jääneen jihadisti-isänsä jalanjälkiä. Kun selviää, että Parvaiz on päätynyt Syyriaan, Raqqaan, joutuvat sisaret suunniltaan surusta ja huolesta. Mitä he voivat tehdä? Mitä heidän pitäisi tehdä? Miten Parvaizin valinnat heijastuvat heidän elämäänsä?
Kamila Shamsien Women's Prize for Fictionin vuonna 2018 voittanut ja Booker- ja Costa-ehdokkaana ollut romaani on ravisuttava kertomus yhteisön, rakkauden ja uskon välisestä konfliktista sekä muslimiperheiden elämästä terrorismin varjossa.
”Onnistui tekemään kaiken, mitä romaanilta haluan: kertomaan jotain maailmasta, antamaan kurkistuksen toisten toiseuteen ja ennen kaikkea herättämään kaihoisan tuskan, kun käänsin viimeisen sivun ja tajusin, etten tapaisi näitä henkilöhahmoja enää koskaan.” – Observer

Kovakantinen kirja on uusi. Postikulut 4,9 euroa lisätään hintaan.

??Voit yhdistellä nimimerkkiemme merluc, heleena44 ja belia777 ostoksia, jolloin postikuluissa tulee säästöä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 20 vrk 2 h 54 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1,90 € Sulkeutuu 20 vrk 2 h 54 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.