Kuvaus

Kane and Lynch 2: Dog Days on raaka ja brutaali rikos- ja ampumispeli. Se imaisee karaistuneet pelaajat ja viihteen ystävät mukaansa tiivistunnelmaiseen ja unohtumattomaan toimintakertomukseen, jossa seurataan kahden kaikkien aikojen aidoimman ja todentuntuisimman rikollisen puuhia Shanghain julmassa alamaailmassa.

Kun helppo keikka menee pieleen, Kane ja Lynch huomaavat joutuneensa koko Shanghain alamaailman jahdin kohteeksi. Lynch elää herroiksi apurina Shanghaissa, minne hän on asettunut asumaan yhdessä tyttöystävänsä kanssa. Hän on sekaantunut laajamittaiseen asejuttuun, ja hän tarvitsee apua sen onnistumiseksi. Kane on vaelteleva entinen palkkasotilas, joka pakenee perheongelmiaan. Vaikka he ovat erilaisia, Lynch pyytää häneltä apua. He laittavat alulle tapahtumaketjun, kun keikka menee pieleen. Kane ja Lynch kohtaavat seuraukset karulla tavalla.

    * Raaka, todentuntuinen ja siloittelematon – Kane & Lynch 2: Dog Days tuo tullessaan ainutlaatuisen ennennäkemättömän visuaalisuuden. Kane & Lynch 2 -pelin näyttävyys pohjautuu dokumenttielokuviin ja käyttäjien itsensä tuottamaan sisältöön. Näin mukaansatempaavaa realismia ei ole ennen koettu.
    * Kaksi miestä yhteistyössä – Kane on kyyninen entinen palkkasotilas, Lynch puolestaan psykopaatti. Nämä kaksi maailman raainta rikollista palaavat selvitäkseen hengissä verilöylystä.
    * Kertomuksella on aina kaksi puolta – Tällä kertaa pelaaja on Lynch; joka on löytänyt rauhan Shanghaista, porttinsa lännen viettelevälle kapitalismille avanneesta kaupungista. Siellä hän on käyttäen kaikkea hyödykseen. Hän vaurastuu ja on tekemäisillään rahakkaan diilin, jonka tuotot ylittävät hänen villeimmätkin unelmansa. Mikään ei saa tulla hänen tielleen.
    * Länsi päihittää idän – Gangsterien paratiisi Shanghai on juuri oikea paikka Lynchin kaltaisille isänmaattomille rikollisille. Viettelykset ja korruptio korostavat tämän kaupungin vastakohtaisuutta, kun pelaaja taistelee tiensä läpi Shanghain tunkkaisen alamaailman. Kun vanha ja uusi maailma kohtaavat, Kane ja Lynch riistävät palkkion itselleen.
    * Kaatunut mutta ei kuollut – Pelaajat saavat uuden mahdollisuuden nitistää vastustajansa. Tämä lisää pelaamisen kiivautta. Tulitaistelua voi jatkaa maasta käsin tai yrittää paeta ryömimällä suojaan.
    * Yhteistyöpelaamista verkossa – Kutsu kaveri mukaan pelaamaan yhdessä tai keskenään kilpaillen.
    * Hauraat liittoumat – Kehuttu monen pelaajan peli on täällä taas mukanaan uusia ja parannettuja tiloja.

Kotelon kunto: Erittäin hyvä
Manuaalin kunto: Erittäin hyvä
Levyn kunto: Erittäin hyvä
Tuotenumero: XB19C

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 104 vrk 20 h 55 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4,75 € Sulkeutuu 104 vrk 20 h 55 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.