Kuvaus

kulta musta sarikangas aito alkuperäinen sarikangas  Sri Lankan tuliaisia. Kangas on yksi pitkä kangas (6,40cm), jossa on kolmea erilaista kudontaa samoista kullan ja mustan väreistä. Katso kaikki kuvat niin näet erikudontakohdat. koko kankaan molemmissa reunoissa on 8cm leveä mustakuvio raita, katso kuvat. Itse käytän sarikankaita verhoina ja pöytäliinoina. Tästätkin kankaasta saa vaikka kahdet tai kolmet verhot tai kahdet verhot ja juhlavan liinan pöydälle. Eri kuviot antaa omaperäisen hengen sisustukseen. Kankaan laatu on tukevaa, tiivistä synteettistä kangasta, ehkä polyesteria. Myyn koko 6,40cm kankaan edullisesti (7,60€/metri)

Wikipedia kirjoittaa: Sari on noin neljästä yhdeksään metriä pitkä kankaansuikale, joka kiedotaan päälle siten, että se peittää koko vartalon. Erilaisia sarimuunnoksia on satoja. Yleisin tapa pukea sari on kietoa se vyötärön ympärille ja nostaa toiselle olalle. Saria käytetään tavallisesti alushameen (pavada tai pavadai etelässä, tai shaya Itä-Intiassa) ja choli-paidan kanssa. Yleensä sari-kangas on näyttävästi kuvioitu. Kuvioalueet jaetaan päätyyn, tai päätyihin, reunoihin ja kenttään. Sarin materiaali, malli ja pukemistapa kertovat naisen etnisestä ryhmästä, siviilisäädystä, uskonnollisesta taustasta ja kastista. (Katso sarin pukemistavoista netistä). Leveys 110cm.

Avainsanoja: sari-kangas, sarong,  itämainen, Aasialainen, Intialainen, Banglades, Nepali, eksoottinen, klassinen, uniikki, kietaisumekoksi, verho, pöytäliina, katso myös Englantilaisen Design Guildin pellava verhot ja muut sarikankaat, mokkatapetti, nutria, sisustus suunnittelijalle, sisustajalle, ompelijalle, somistajalle, tuunaajalle, tee itse, tapetointi, kodikas, tunnelmallinen, juhlakangas vaikkapa pääsiäiseen, joulun juhlapöytään, uuden vuoden juhliin tai sinne missä tarvitaan ripaus wanhan kullan hohtoa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 73 vrk 22 h 4 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

46 € Sulkeutuu 73 vrk 22 h 4 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.