Kuvaus

Vanha kannu on Sheffield England metallia ja minun mielestä tämä on hopeoitu ja materiaali kuparia. Koska talossa oli velvollisuudentuntoista palvelusväkeä kunnon Britti aateliston ja  kuninkaallisten tyyliin, niin nuori nainen tai nuoret naiset hinkkasivat käsi kipeänä isäntäväen hopea ja hopeoituja esineitä, joista yksi lienee ollut tämä kannu. Kannua on kiilloitettu aivan otsa hiessä ja kulmakohdista  pilkottaa jo kuparipinta. Kannu on ehdottomasti aito ja sen ikä arvioitiin noin vuodelta 1933.

Britannia saarella on aina ollut herttu ja " Laardi-Loordi " kreiviä ja hertzog porukkaa....kuninkaalliset ja aateliset ovat eläneet ja mässäilleet hyvin ja yhä on jostain syystä juuri Suomen lehdistössä yllättävän paljon aina asiaa juuri kuningas aatelis asioista ja iso uutinen on Suomen lehdistössä, kun jonkun prinsessan alushousut vilahtavat jossain. Monesta muusta EU maasta poiketen, juuri Suomi katsoo Britannia saaren tapahtumia, esim. Saksassa ne eivät ihmisiä juuri kiinnosta, vaan pääpaino uutisissa on oma EU ja Eurooppa, mukaanlukien juuri Venäjä ja ehkä Turkki. 

Sitävastoin Keski-Euroopassa eletään aivan eri aikakautta ja moisia  " Britannia -uutisia "  ei juuri noteerata ollenkaan....elämässä kun on hieman tärkeämpiä aiheita pohdittavana ....  

A06FB802 X Kannun korkeus on 17cm   ja paino 638g, monen mielestä on kyseessä kello viiden teekannu. Kannu on minun mielestä ehjä ja ehdottomasti kaunis koriste antiikkia. Tyyli on klassinen vanha Britti tyyli, London . Markkina arvo lienee noin 50 euron paikeilla, ja kun ikää kertyy, arvo nousee.....

Keski-Euroopassa talon emäntä osaa koristaa kodin lämpöiseksi ja tälläinen kannu on oiva koriste keittiöön......

Britannia valtio erosi EU:sta ja heidän paino arvo poistui , koko EU:ssa johtaa aina atomipommivaltio Ranska ja se sanoo, missä on kaapin paikka. Suomen lehtiä kun lukee, niin lukijaa johdetaan harhaan, Saksa ei johda EU:ssa vaan Ranska ja Ranskan vastavoima on Saksa, vaikka sen merkitys on selvästi Ranskaa pienempi.....kaikki EU pääkallopaikat Bryssel ja Strassburg ovat RANSKANKIELISILLÄ alueilla, Saksan kieli ei ole edes EU virallinen käyttökieli....

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   

Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 5 vrk 14 h 22 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

29,50 € Sulkeutuu 5 vrk 14 h 22 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.