Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

3. Valtakunnan kohtaloista painettiin lehtiä 1960 luvulla ja ne tehtiin tietysti siinä hengessä, että kaikki oli ollut erittäin pahan ja erittäin surkean väliltä.  Saksassa ei saa tietenkään ihannoida Hakaristi aikaa, koska maassa oli diktatuuri ja se muuttui hyvin julmaksi ja ikäväksi, omaa kansaa vastaan.

 Ennenkaikkea on lehdissä aivan fantastisen hyviä autenttisia valokuvia, jo yksinään niiden takia, aivan loistava tietolähde. Kovakantinen kansio on kooltaan 30x24cm ja paksuutta on selästä noin 4,5cm. Sisällä on 10 lehteä numeroa, saman nimisiä, kuin kannessa, eli Das 3 Reich ja hakaristi merkki. Lehdet ja kansio ovat painettu jossain 1960-1970. 

MIL14OK301 Kansio ja sisällä saksankielisiä lehtiä 3. Valtakunnan tapahtumista, aika karmeeta oli mm. se, kun puolalaiset murhasivat kasapäitten saksalaisia siviilejä, naisia myös. Heidän viha ja kosto, vaikka Saksa ei ollut vielä edes hyökännyt Puolaan, vaan ne tehtiin ennen sota-aikaa.  Kun Puola myös oli tehnyt sotaliiton Britannian ja Ranskan kanssa, niin he pitivät sotaharjoituksia aivan rajan tuntumassa ja provosoivat tahallaan siten Saksaa. Kun Saksa sitten lopulta hyökkäsi Puolaan, he ulisivat apua Britannialta ja Ranskalta, mutta heilläpä olikin korvatulpat ja apua ei tullut. Sota oli ohi, kun nämä maat sanoivat : "Jotain kai tarttis tehdä".  He julistivat sodan Hakaristi Saksalle ja tapaus laajeni 2. Maailmansodaksi ja samalle se laajeni kohti länttä. Hitler ei pitänyt siitä ajatuksesta ollenkaan, että sotaa viedään kohti länttä, eikä kohti itää.

Kansio painaa 1565g käytetty, siisti. Hyvä tietopakkaus ja hyviä valokuvia !

Kohdetta syventävää katsontakantaa jäljenpänä aivan omasta päästäni: Mm. Valokuvia nuorista partio pojista jotka kuuluivat partiojärjestöön Hitler Jugend. He oppivat partio taitoja ja puolueen politiikkaa, mm. sen, että maapallon  luonnollinen johtaja on mukamas Eurooppa kansat .....sun muuta aivan naurettavaa hölyn pölyä. 

Kun 2. Maailmansota oli loppunut Nazi-Saksan tappioon, mikä oli tietenkin täysin selvä asia jo sodan alkuvaiheissa , sillä olihan jo yksinään Britannia saarella liki kymmenkertainen ylivoima merellä, sen lisäksi oli heillä Suez kanava hallussaan, koko Välimeri, sillä Gibraltar salmi oli verkoilla suljettu.   Kun mukaan otetaan myös Singapore, Intia, HongKong,  Australia, Uusi-Seelanti, Kanada ja heidän sotilaat, olisi ollut enemmän, kuin ihme, jos sota olisi päättynyt toisin. 

Britannian hyvä liittolainen Stalin ja Neuvostoliitto tuli vielä mukaan ja kaikenlisäksi täysin ilman sotarintamaa oleva varakas USA, oli sota Saksan kannalta jo paperilla ja laskukoneella hävitty. Oikeastaan Liittoutuneet  olisivat jo silloin voineet esittää rauhantarjouksen, mutta sellaista vakavasti otettavaa ei tehty. Saksa haluttiin murskata, sillä halu siihen oli suuri. Syynä oli se, että Saksa kykeni taloudellisesti olemaan maailman valtaa pitäville maille taloudellinen uhka, ei sotilaallinen. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   

Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana.

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
Suurin osa on peräisin perheen käytöstä, aivan pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Ostan ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu, tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. 

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi 100%:sti takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella. Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

23,98 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.1.2018 18:44

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.