Kuvaus

Stuart R. Kaplan: Tarokkien salaisuudet: Tarokkien historia - kaikkien korttien selitykset - korteilla ennustaminen

  • Tammi; 1984; pehmeäkantinen kirja; 218 sivua; mustavalkoiset kuvat
  • Kannessa tarramuovia ja kannen reunoisa peri kulumakohtaa, muuten hyväkuntoinen ja sisältä siisti
  • HINTA: 5 euroa + toimituskulut pikkupakettina kotiin postlaatikkoon 6 euroa = 11 euroa (HUOMIO: Esim. 7 euron pakettiin mahtuu halutessa vielä muitakin saman myyjän kohteita yhteisillä toimituskuluilla. katso esim. Rajatieto - Tietokirjallisuus - Kirjat ja lehdet - Huuto.net tai elämäntaito - Haku - Huuto.net TAI rajatieto - Haku - Huuto.net)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja/kirjat/lehdet ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kohteen kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja/lehteä, niin älä maksa yksittäisiä kohteita ennen kuin koko paketin sisältö on selvä ja myyjä on ilmoittanut yhteiset toimituskulut)

Kirja kertoo tarokkikorttien kiehtovasta historiasta jäljittäen niiden alkupeää Intiaan, Egyptiin, Kiinaan, Marokkoon ja Italiaan ja päätyen upeaan klassiseen tarokkipakkaan, joka on painettu v. 1751 tehdyistä puupiirroksista. Kirjassa selvitetään korttien monet okkultiset merkitykset, mm. millä tavoin kaksikymmentäkaksi suurten salaisuuksien korttia liittyvät heprealaisten elämänpuuhun. Lopuksi kirjassa neuvotaan miten korteilla ennustetaan.

hakusanat: rajatieto okkulti ennustaminen korteilla tarokki  tarokkikortit tarokkikorttien historia ennustajat 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 13 vrk 4 h 37 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 13 vrk 4 h 37 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.