Kuvaus

Menestyvä ihminen tai organisaatio saavuttaa tärkeät tavoitteensa. Tässä toimintatapojen ja tuloksen yhteys on ratkaiseva: hyvät toimintamallit johtavat onnistumisiin. Menestymisen varmistavat vuorovaikutustaidot - se, miten ihmiset sietävät, tuntevat ja hyväksyvät toistensa erilaisuutta.

Tässä kirjassa kerrotaan, miten työyhteisö voi kehittää yhteistyötaitojaan ja yhdessä menestymistään. Kirjassa annetaan neuvoja mm. siitä,

•    miten uskomukset tukevat menestymistä ja yhteistyötä

•    miten rakentaja ja kriitikko löytävät yhteiset pelisäännöt

•    miten työntekijä voi hankkia arvostusta

•    miten elämykset voivat toimia oppimisen välineenä

•    miten korjaavaa palautetta annetaan

•    miten palaverikäytäntöjä voidaan tehostaa

•    miten tiimejä kehitetään.

Ihmisten vuorovaikutuksen kehittämisen haasteita lisäävät erilaiset ihmistyypit ja heidän roolinsa. Tapa, jolla yksi henkilö avautuu tai motivoituu, ei välttämättä pädekään toiseen. Se, missä joku näkee mahdollisuuden, voi osoittautua toisen painajaiseksi. Menestystä tavoittelevan työyhteisön rakentajien ja kriitikoiden on kohdattava, heidän on löydettävä yhteiset pelisäännöt.

Yhdessä menestymisen taito antaa runsaasti työkaluja vuorovaikutuksen kehittämiseen. Näitä ovat mm. rakentavan työpalautteen mallit ja osallistavat palaveritekniikat.

Kirja sopii jokaiselle esimiehelle ja organisaation jäsenelle. Erityisiä oivalluksia ja malleja saavat käyttöönsä työryhmien ja kehitysryhmien vetäjät.

Kirjoittaja Kari Helin on yksi Suomen tunnetuimmista innovatiivisuusihmisistä. Hän toimii konsulttina Innotiimi Oy:ssä, työyhteisöjen kehittämiseen erikoistuneessa konsultti- ja valmennusyrityksessä.

 

Kauppakaari 2000, 3., uud. painos. Kovakantinen.

 

Hieman kulumaa; blancolla ensilehdellä jälki poistetusta tarrasta ja seuraavan sivun yläreunaan on kirjoitettu nimi.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3 €
Sulkeutuu 39 vrk 17 h 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 39 vrk 17 h 13 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.