Kuvaus

[0615]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

HYVÄSSÄ iskussa oleva kovakantinen ensipainos AUTOJEN ystäville.


Kari Kyrönseppä: TÄYDELLINEN VAIHTOAUTO

Humoristinen muistelma kaikille autokuumeen heikentämille.

Kumpi oli ensin, ajaja vai auto? Ilmentääkö auto sinua vai perheesi odotuksia sinusta? Korvaako sitkeä autokuume puuttuvan etupenkinlämmittimen? Näitä helmapeltejä kestävämpiä kysymyksiä Kyrönseppä ruotii käytetyn auton haltijalle ominaisella hölmöllä optimismilla.

1. painos

Otavan Kirjapaino Oy
Keuruu 2004

VOITTOHUUTO ja PK. 3,50e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

VOLVO - BMW - FORD - NISSAN - MERCEDES BENZ - OPEL - VOLKSWAGEN - RENAULT - PEUGEOT - TOYOTA - FERRARI - CHEVROLET - LINCOLN - PLYMOUTH - DODGE - 

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
tai
Sulkeutuu 91 vrk 18 h 35 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,95 € Sulkeutuu 91 vrk 18 h 35 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.