Kuvaus

[W04/17]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.


Kuvanmukainen,  HYVÄSSÄ   iskussa oleva  opus  DINGO / NEUMANN / PORI ROCK / VAIN ELÄMÄÄ  diggareille.

LUE: mm. kuinka Keijo Q "huumantui" todenteolla, kun herätessään keikalla mentyään ensin tajuttomaksi huomasi ensimmäisenä näkynä "mahtavat munkit" :-)  Mahtisettiä!


Kari Levola: KUNNIAN KENTÄT  - Kirja DINGO:sta

Kirjailija Kari Levola hyppäsi Dingon kyytiin ja seurasi bändin elämää keikoilla kuukauden ajan. Teos näyttää Dingon kunnian kenttien kruuna- ja klaavapuolen.

--------------------

Kunnian kentät – Tarinaa Dingosta on vuonna 1985 julkaistu Kari Levolan kirja Dingo-yhtyeestä. Kirjassa kerrotaan yhtyeen ja sen jäsenten menneisyydestä sekä seurataan yhtyeen kiertue-elämää. Kirja julkaistiin syksyllä 1985 samoihin aikoihin Dingon samannimisen Kunnian kentät -maxisinglen kanssa. Kirjan on kustantanut Artmix.

1. painos

Artmix

Satakunnan kirjateollisuus Oy, Pori 1985

NEUMANN - KEIJO Q - EVE - PETE  - JONTTU - PEPE


VOITTOHUUTO ja PK. 1.80e   TILILLE -> PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,95 €
tai
Sulkeutuu 91 vrk 15 h 35 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,95 € Sulkeutuu 91 vrk 15 h 35 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.