Kuvaus

hyväkuntoiset

2.den levyn erikoisversiot

Elokuvat :

SUBCONSCIOUS CRUELTY

Todella harvalla elokuvalla on voima kääntää vannoutuneimmankin kauhufanin pää pois televisioruudusta. Subconscious Cruelty on epäilyksettä yksi näistä elokuvista.
Ohjaaja Karim Hussain vie meidät matkalle alitajuntansa tummaan maailmaan ja sadismiin voimalla, joka tekee Subconscious Crueltystä yhden äärimmäisimmistä tuotannoista kautta aikojen.
Subconscious Cruelty ei ole tavanomainen kauhuelokuva. Se on enemmänkin surrealistinen matka painajaiseen, tavoitteena näyttää millainen hirviö ihmiskunnasta on tullut. Perhe, rakkaus ja uskonto ovat esitetty mitä perversseimmällä tavalla.

ASCENSION
Jumala on kuollut. Hänen tilallaan on olento, joka on kääntänyt maailmanjärjestyksen ylösalaisin. Kuolemansa hetkellä Jumala vapautti energiansa ja muutti kaikki ihmiset profeetoiksi tai jumalankaltaisiksi ollennoiksi - joksikin jolla on katastrofaalisia seurauksia. Kolme naista lähtee matkalle etsimään Jumalan paikan vallannutta olentoa, sekä saadakseen päätöksen kaikelle kärsimykselle. He matkaavat läpi tuhoutuneen maailman, joko saattaakseen kaiken ennalleen tai kuollakseen viimeisessä taistelussa, joka odottaa heitä. Yleisön ylistämä - virkavallan pelkäämä. Subconscious Cruelty osoitti maailmalle, miksi Karim Hussain on yksi aikamme kohutuimmista elokuvaohjaajista. Esikoisohjauksensa jälkeen hänen elokuviaan on takavarikoitu, kielletty ja silvottu sensuurin toimesta kaikkialla maailmassa. Andrei Tarkovskin innoittamassa Ascension - Taivaaseenastuminen elokuvassa hän jatkaa kiisteltyjä kysymyksiä elämästä ja kuolemasta.

THE BEAUTIFUL BEAST

The Beautiful Beast perustuu kanadalaisen kirjailija Marie-Claire Blaisin kohuteokseen. Elokuva on jääkylmä ja kauhistuttava kuvaus epänormaaliin perheeseen, joka on hajoamassa.
Leski Louisella on liian läheinen suhde kauniiseen, mutta vähä-älyiseen poikaansa. Myös hänen tytärtänsä repii rakkaus ja mustasukkaisuus veljeensä. Eräänä päivä Louise tuo kotiinsa uuden miehen, jolloin mustasukkaisuus ja päivittäinen kauhu johtaa katastrofiin...
Marie-Claire oli vain 17-vuotias kun hän kirjoitti ensimmäisen romaaninsa. Kirjan brutaalit kuvaukset perverseistä perhesuhteista aiheutti valtavan kohun. Nyt useita vuosia myöhemmin hän on voittanut useita palkintoja ja on yksi Kanadan tunnetuimmista kirjailijoista.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 29 vrk 12 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

33 € Sulkeutuu 29 vrk 12 h 36 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.